Cele mai citite
 


Iaşi: Medici, asistaţi de forţe de ordine, în cazul unei intervenţii chirurgicale
marţi, 23 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a solicitat să fie asistat de paznici în blocul operator, pentru a linişti un pacient care a încercat să se sinucidă din cauza soţiei plecate la muncă în străinătate.
Coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor Sfântul Ioan, dr. Tudor Ciuhodaru, a precizat că pacientul, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Iaşi, a fost adus de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă după ce şi-a provocat mai multe răni la nivelul braţelor şi toracelui cu un cutter.
''Pacientul a fost dus imediat în sala de operaţii unde chirurgii reconstructivi au rezolvat leziunile produse de un cutter. Au fost probleme în rezolvarea cazului din cauza heteroagresivităţii acestui pacient, pentru calmarea sa fiind necesară prezenţa echipelor de pază în sala de operaţii'', a declarat Ciuhodaru.
Potrivit medicului, prognosticul funcţional este rezervat.
Gestul suicidar al bărbatului se pare că a fost declanşat de plecarea soţiei la muncă în străinătate, acesta rămânând în ţară să aibă grijă de cei doi copii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: În sala de operaţii după ce a fost tăiat cu sabia Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Erbiceni,?a fost adus de o ambulanţă la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce a fost tăiat cu sabia.
Iaşi: Adus cu ambulanţa la spital, după ce i-a fost smuls braţul Iaşi, 28 oct /Agerpres/ - Un bărbat aflat în stare critică după ce o bandă transportoare i-a smuls braţul drept a fost adus cu ambulanţa de la Fălticeni la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi.
Iaşi: Un nonagenar a leşinat de căldură, pe holurile Prefecturii Un nonagenar a fost adus, joi după-amiază, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, după ce a leşinat din cauza căldurii în clădirea în care se află Instituţia prefectului.
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: Medicii propun un control riguros al importurilor, pentru a stopa fenomenul etonobotanicelor Medicii ieşeni spun că după interzicerea comercializării produselor etnobotanice,?117 persoane au necesitat îngrijiri medicale la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, motiv pentru care vor să propună MAI şi Ministerului Agriculturii un control riguros al importurilor.
Iaşi: Medicii de la 'Urgenţe' vor taxă pe viciu pentru importatorii de produse etnobotanice Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi vor iniţierea unui proiect legislativ prin intermediul căruia să fie impusă 'taxa pe viciu' pentru importatorii şi comercianţii de plante cu efecte halucinogen.