Cele mai citite
 


Galaţi: În şoc anafilactic de la o pizza
marţi, 23 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie din Galaţi a ajuns, luni, în şoc anafilactic, după ce a mâncat o felie de pizza de post, transmite corespondentul AGERPRES.
Femeia, de 43 ani, a povestit că o prietenă a venit la ea în vizită cu o pizza de post, cumpărată de la un magazin din oraş. Imediat după ce a mâncat o felie, femeia a început să se simtă rău, abia putea să mai respire şi a leşinat în baie.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Galaţi, dr.Nicolae Bacalbaşa, a declarat că femeia a fost adusă la unitatea sanitară în şoc anafilactic, medicii reuşind să îi salveze viaţa în ultima clipă.
Dacă femeia va depune plângere, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi vor deschide o anchetă epidemiologică la pizzeria care a pus în vânzare produsul respectiv.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Anchetă epidemiologică la o şcoală, după ce o profesoară a fost depistată cu TBC Direcţia de Sănătate Publică(DSP) din Galaţi a declanşat o anchetă epidemiologică la Şcoala nr. 42 din localitate, după ce o profesoară a fost depistată cu TBC şi internată la Spitalul de Pneumoftiziologie, a declarat miercuri, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Anchetă la Spitalul Judeţean într-un nou caz în care este afectată sănătatea unui bebeluş Galaţi, 6 nov /Agerpres/- O echipă a Ministerul Sănătăţii dar şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi anchetează un nou caz în care în care a fost implicat un bebeluş, după ce, pe 31 octombrie, un alt nou născut murea la doar câteva ore de la externarea din maternitatea unităţii sanitare...
Galaţi: Anchetă în cazul bebeluşului decedat la câteva ore după externare Galaţi, 3 nov /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a informat Ministerul Sănătăţii şi a solicitat Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi efectuarea unei anchete interne în cazul bebeluşului care a decedat, în urmă cu cinci zile, la câteva ore după ce fusese externat din spitalul gălăţean...
Galaţi: Spitalul Judeţean a început operaţiunea de control a calităţii dezinfectantelor Galaţi, 29 apr/Agerpres/- Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi a început vineri operaţiunea de control a calităţii dezinfectantelor, urmând ca rezultatul acestuia să fie comunicat Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, a anunţat managerul unităţii sanitare, Mihaela Debita.
Galaţi: 25 de posturi de medici rezidenţi scoase la concurs Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea, a anunţat, luni, că în judeţul Galaţi vor fi scoase la concurs 25 de locuri pentru absolvenţii facultăţilor de medicină, care vor susţine examenul de rezidenţiat în luna noiembrie.
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul 'Elena Beldiman' din Bârlad Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat o anchetă la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad, după ce familia unui bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna vasluiană Blăgeşti, a reclamat faptul că bătrânul ar fi fost tratat cu neglijenţă de medicii spitalului.