Cele mai citite
 


Maramureş: Investiţie de 17 milioane de euro, în Spitalul Judeţean Baia Mare
marţi, 23 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 17 milioane de euro vor fi investite pentru reabilitarea Spitalului Judeţean din Baia Mare, atribuite printr-un grant european.
''Valoarea totală a lucrării este de aproape 17 milioane de euro, 85% provenind de la Uniunea Europeană, 13% fiind asigurat de Guvernul României şi 2% de la Consiliul Judeţean Maramureş'', a declarat directorul Direcţiei de Dezvoltare Regională din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş, Dan Cocoşilă.
Acesta a precizat că lucrările ar trebui să demareze cel mai târziu în luna iunie a acestui an, dacă nu vor exista contestaţii după organizarea licitaţiei de atribuire a lucrării.
Titularul proiectului este Consiliul Judeţean Maramureş care va urmări toate etapele de realizare a investiţiei.
Valoarea întregului proiect este de 20 milioane euro, suma fiind acordată pentru regiunea de nord-vest a României, care mai cuprinde, pe lângă Spitalul Judeţean Baia Mare, alte două spitale din Satu Mare şi Cluj.
Directorul administrativ al Spitalului Judeţean Baia Mare, Mircea Gheţie, a precizat că în prima etapă se va realiza reabilitarea termică a clădirii. De asemenea, va fi consolidată structura de rezistenţa a spitalului, lifturile vor fi înlocuite şi vor fi renovate saloanele şi cabinetele medicale situate pe cele 9 etaje ale clădirii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Spitalul judeţean de Urgenţă, în proces de reabilitare şi modernizare Baia Mare, 14 aug /Agerpres/- Executantul lucrării de reabilitate şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare cât şi administraţia instituţiei medicale au precizat, miercuri, într-o conferinţă de presă comună la care a participat preşedintele CJ Maramureş, Zamfir Ciceu şi managerul...
Maramureş: Investiţie de 850.000 de euro în modernizarea UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare a dat, vineri, în folosinţă noua Unitate de Primiri Urgenţe amenajată la parterul clădirii de 11 etaje.
Maramureş: Spitalul Judeţean de Urgenţă a dat în folosinţă un aparat RMN Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare a pus, miercuri, în funcţiune noul aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN), investiţie suportată parţial de Consiliul Judeţean Maramureş.
Maramureş: Primăria Baia Mare intenţionează să construiască un spital municipal Administraţia municipiului Baia Mare ia în calcul construcţia unui spital public municipal pentru a degreva o parte din serviciile Spitalului Judeţean de Urgenţă.
Maramureş: Centru de Radioterapie la SJU, investiţe din fonduri de la Banca Mondială Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală va beneficia până la sfârşitul anului de o secţie de radioterapie, investiţie realizată cu fonduri de la Banca Mondială.
Maramureş: Investiţie de 20.000 de euro pentru modernizarea secţiei de balneo-fizioterapie a Spitalului Judeţean Baia Mare, 9 mar /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş a investit aproximativ 20.000 de euro în modernizarea secţiei de baleneo-fizioterapie, aceasta fiind necesară ca urmare a solicitărilor crescute din partea pacienţilor.