Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii face evaluări ale spitalelor
joi, 25 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că trei echipe conduse de secretari de stat ai ministerului fac evaluări ale unităţilor sanitare în vederea descentralizării.
El a precizat că această evaluare este necesară pentru a avea o viziune corectă asupra situaţiei spitalelor şi pentru a vedea şi opiniile autorităţilor locale.
Cseke Attila a anunţat că dintre cele 439 de spitale câte există în România în prezent, după o primă analiză, ar urma să se transfere către autorităţile locale 373 de unităţi, iar 66 de spitale vor rămâne la Ministerul Sănătăţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii reduce cu 20% cheltuielile bugetare Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că va reduce cu 20% cheltuielile bugetare aprobate pentru 2010, pentru achiziţionarea de bunuri şi servicii necesare activităţii, suma care se va economisi fiind de 975.989 lei.
Ministrul Sănătăţii doreşte ca fondul naţional unic pentru asigurări de sănătate să fie administrat separat Ministerul Sănătăţii intenţionează aducerea Casei Naţionale de Asigurări pentru Sănătate (CNAS) în subordinea instituţiei şi scoaterea fondului unic de asigurări de sănătate de la Ministerul Finanţelor Publice şi trecerea acestuia în administrarea CNAS, de la 1 ianuarie 2011, a anunţat, marţi, într-o...
Bihor: Ministrul Sănătăţii susţine măsuri de management special pentru judeţele de graniţă Oradea, 11 sep /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat sâmbătă, la Oradea, că trebuie luate câteva măsuri de management special pentru judeţele de graniţă, în perspectiva unei directive europene de liberalizare a serviciilor medicale.
Cseke Attila: 2010 a fost un an greu pentru sistemul sanitar Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a apreciat că anul 2010 a fost un an greu pentru sistemul de sănătate.
Cseke Attila: Pentru mine a fost o dilemă dacă să mă duc la locul accidentului Ministrul Sănătăţii, Cseka Attila, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că a fost în mare dilemă de mai multe ori în cursul serii de luni dacă să se ducă sau nu la locul tragediei de la Maternitatea Giuleşti.
Cseke Attila: Banca Mondială, mulţumită de managementul spitalelor din Oradea Ministrul Sănătăţii Cseke Attila a declarat sâmbătă, la Oradea, că managementul unitar al spitalelor orădene de către Consiliul Local Municipal a fost apreciat, în cursul săptămânii, de o echipă de evaluare a Băncii Mondiale, căreia i-a fost prezentat ca un exemplu de strategie locală.