Cele mai citite
 


Tenorul Placido Domingo va fi supus unei intervenţii chirurgicale
joi, 25 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Celebrul tenor spaniol Placido Domingo, 69 de ani, va fi supus unei intervenţii chirurgicale la New York, după ce a acuzat nişte dureri abdominale în timpul ultimelor sale concerte de la Tokyo, conform unui anunţ publicat miercuri pe site-ul său de internet, informează AFP.
După ce a resimţit dureri abdominale timp de o săptămână, în perioada concertelor pe care le-a susţinut la Tokyo, Placido Domingo a hotărât să revină la New York, unde a fost consultat de o echipă de medici care a decis că este necesară realizarea unei intervenţii chirurguicale preventive, conform comunicatului de pe site.

Comunicatul nu dă nici un fel de amănunte despre natura afecţiunii tenorului şi nici despre felul operaţiei la care va fi supus. Nu este precizată nici data la care va avea loc intervenţia chirurgicală. Conform aceleiaşi surse însă, tenorul va face o pauză de cel puţin 6 săptămâni după această intervenţie.

Considerat cel mai prolific tenor din istoria muzicii, Placido Domingo a jucat în peste 130 de roluri de la debuturile sale muzicale, în anul 1959, în rolul Alfredo din 'La Traviata' de Verdi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Site internet european despre efectele secundare ale unor medicamente Agenţia europeană a medicamentului (Ema) a anunţat luni lansarea unui site internet de informare asupra efectelor secundare ale unor medicamente, în vederea unei mai mari 'transparenţe' pentru marele public, relatează AFP.
Un site internet propune 'urâţilor' să aibă 'copii frumoşi' Un site internet de întâlniri, care reuneşte doar oameni 'frumoşi', a lansat un forum pentru a favoriza naşterea unor copii drăguţi, graţie unor donatori de spermă şi ovule aleşi pe sprânceană. Serviciul este deschis 'urâţilor', arată organizatorii. Foarte criticat de internauţii care văd în această...
Poliţia bulgară a anihilat un internet site care vindea ilegal medicamente falsificate Poliţia bulgară a închis o pagină de internet care vindea ilegal medicamente falsificate, informează, marţi, biroul de presă al Ministerului bulgar de Interne.
Argeş: Intervenţie demonstrativă cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere O simulare a unei intervenţii complexe la un eveniment rutier, la care au participat echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), a fost organizată vineri, la Piteşti, cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor...
Prima intervenţie laparoscopică de extirpare a unui chist renal uriaş, la Clinica de Urologie a SCJ Mureş Conducerea Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, realizarea primei intervenţii laparoscopice de extirpare a unui chist renal uriaş, operaţie în premieră în centrul medical Târgu Mureş.
Iaşi: Intervenţie pentru salvarea unui nou născut cu malformaţii severe pe cord O echipă de chirurgi de la Institutul de Boli Cardiovasculare 'Prof. dr. George I.M. Georgescu' din Iaşi a efectuat în ultima perioadă mai multe intervenţii chirurgicale complexe la copii diagnosticaţi cu malformaţii severe de cord, cea mai dificilă intervenţie fiind realizată pe un nou născut de o săptămână...