Cele mai citite
 


Primul Centru Medical de Recuperare Sportivă din ţară, la Târgu Mureş
joi, 25 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul Centru Medical de Recuperare Sportivă din România a fost inaugurat, miercuri, de centrul Nova Vita San din Târgu Mureş.
Noul centru de recuperare sportivă, o investiţie de peste 1 milion de euro, beneficiază de experienţa unor specialişti de renume din Bologna (Italia), care oferă tratamente de specialitate având la dispoziţie echipamente similare celor mai reprezentative centre internaţionale de recuperare sportivă.
Activitatea se desfăşoară în strânsă colaborare interdisciplinară cu spitalul din cadrul centrului, în mod deosebit cu specialităţile: ortopedie, chirurgie plastică şi reconstructivă, neurochirurgie, cardiologie.
La centrul din Târgu Mureş se va putea interveni în recuperarea după entorse, fracturi, luxaţii, întinderi şi rupturi musculare, contracturi şi spasme musculare. În afara unei recuperări precoce, un alt beneficiu al utilizării programelor şi aparatelor centrului este antrenamentul sportiv pe grupele de muşchi care trebuie menţinute în formă atât timp cât sportivul este încă în recuperare.
Potrivit reprezentanţilor centrului, aceste programe permit atât recuperarea, cât şi continuarea antrenamentului chiar în perioada în care sportivul este în perioada de recuperare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UMF Târgu Mureş a inaugurat un Centru Avansat de Cercetări Medicale şi Farmaceutice, unic în România Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, a inaugurat, joi, Centrul Avansat de Cercetări Medicale şi Farmaceutice, unic în România, ce se va axa pe domeniul cercetării fundamentale şi al cardio-neurologiei şi care a fost construit şi dotat în cadrul unui proiect european în valoare...
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro
Mureş: Medicamente de ultimă generaţie, produse în noul Centru de Dezvoltare al Gedeon Richter România Compania Gedeon Richter România a construit la Târgu Mureş, printr-o investiţie de peste 12 milioane de lei, cofinanţată din fonduri europene, un centru de dezvoltare unde produce, deocamdată la scară mică, o serie de medicamente de ultimă generaţie.
Transplantul hepatic şi cel renal, blocate de Agenţia Naţională de Transplant, susţin specialiştii din Târgu Mureş Specialiştii în chirurgie şi în urologie din Târgu Mureş au reclamat, marţi, în cadrul dezbaterii 'Târgu Mureş - Oraş Medical', că, deşi există de mai mulţi ani echipe specializate care ar putea efectua transplant hepatic şi transplant renal, o serie de persoane din cadrul Agenţiei Naţionale de Transplant...
Eugen Nicolăescu: La Târgu Mureş se va înfiinţa un centru-pilot de pregătire în domeniul chirurgiei cardiace la copii Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că va iniţia procedurile pentru înfiinţarea, la Târgu Mureş, a unui centru-pilot de pregătire în domeniul chirurgiei cardiace la copii, care să pregătească specialişti atât pentru Spitalul Marie Curie din Bucureşti,...
IUBCvT Târgu Mureş a reuşit a şasea operaţie de transplant de cord din acest an Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş a reuşit, marţi noaptea, al şaselea transplant de cord de la începutul acestui an, fiind deocamdată singurul centru de profil din România care a făcut astfel de intervenţii în 2016.