Cele mai citite
 


Iaşi: Creşte numărul femeilor care spun că au fost înţepate cu briceagul
vineri, 26 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Încă două tinere s-au prezentat, joi, la spital pentru îngrijiri medicale după ce, susţin ele, în urmă cu două zile au fost înţepate pe stradă de un necunoscut, cu un briceag.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor Sfântul Ioan din Iaşi a declarat că încă o studentă, în vârstă de 21 de ani, a venit la spital pentru îngrijiri medicale. Ea a povestit personalului medical că a fost agresată în urmă cu două zile în zona Podu Roş de un trecător.

De asemenea, o altă tânără, tot de 21 de ani, a ajuns la aceeaşi unitate medicală susţinând că a fost înjunghiată în zona fesieră dreaptă, în urmă cu două zile, în faţa Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă.

În cursul acestei dimineţi comisarul şef Ioan Scripniciuc, şeful IPJ Iaşi, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că 16 femei au depus plângere la poliţie pentru că au fost înţepate cu briceagul de un bărbat. După ce a fost reţinut în cursul după amiezii de miercuri, agresorul a fost identificat ca fiind Petru Constantin Gavrilaş, din localitatea Ţigănaşi, care a fost liberat condiţionat în urmă cu trei luni. El a stat 8 ani şi 6 luni în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, pentru trei infracţiuni de viol. La ieşirea din penitenciar Gavrilaş mai avea de ispăşit 1.200 de zile.

Potrivit poliţiştilor, în timpul audierilor Gavrilaş nu şi-a recunoscut faptele săvârşite de-a lungul a două zile, însă a fost identificat de şase dintre victime.

Totodată, agresorul a fost identificat şi cu ajutorul unor camere de luat vederi care aparţin unor unităţi comerciale amplasate în apropierea comiterii a trei dintre agresiuni.

Victimele erau alese la întâmplare printre trecătorii aflaţi pe străzile din centrul Iaşiului. Acestea erau în majoritatea lor studente cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Printre victime se află şi o franţuzoaică în vârstă de 38 de ani.

În cursul zilei de joi, Petru Constantin Gavrilaş va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, loviri şi alte violenţe, port ilegal de arme.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Conducerea Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' cere reevaluarea gradului de clasificare Secretarul de stat în ministerului Sănătăţii Cristian Anton Irimie a declarat, vineri, în cadrul unei vizite efectuate la Iaşi, că Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă', care este cea mai mare maternitate din Iaşi, va fi reevaluat la începutul anului viitor şi va primi gradul IM, dacă aceasta...
Iaşi: Femeie înjunghiată cu un cuţit în stradă; victima - transportată la Spitalul 'Sf. Spiridon' Un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost solicitat, la 112, să intervină pentru a acorda îngrijiri în cazul unei femei care a fost înjunghiată în torace cu un cuţit, pe o stradă din centrul oraşului.
Iaşi: CJ va reabilita clădirea ambulatoriului de obstetrică ''Cuza Vodă'' pentru a arăta ca la începutul secolului XX Ambulatoriul de Specialitate Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă', din Iaşi, al cărui imobil este considerat a fi monument istoric, va fi reconsolidat şi modernizat, a anunţat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei.
Iaşi: A fost a semnat contractul de lucrări pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie 'Cuza Vodă' Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei a semnat, vineri, contractul de atribuire a lucrărilor de modernizare a Ambulatoriul Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie "Cuza Vodă". 8,8 -7 lei
Iaşi: Nou născut adus în stare gravă după ce a fost infectat cu Klebsiella Un nou născut a fost adus de la Piatra Neamţ la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi după ce a fost infectat cu Klebsiella, un germene multirezistent care provoacă epidemii infecţioase.
Şeful CJ Iaşi: Intenţia noastră este să aflăm adevărul până la capăt, în cazul maternităţii 'Elena Doamna' Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a declarat marţi că doreşte tragerea la răspundere a vinovaţilor tragediei de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Elena Doamna" şi speră ca astfel de situaţii să nu se mai repete.