Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii participă la şedinţa Biroului Executiv al Federaţiei Sanitas
vineri, 26 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a participă, joi, la prima şedinţă a Biroului Executiv al Federaţiei Sanitas, răspunzând astfel invitaţiei adresate de preşedintele Federaţiei, Marius Petcu.
Ministrul a declarat, înainte de întâlnire, că va avea loc o discuţie informală şi că a mai avut o astfel de întâlnire săptămâna trecută. El a adăugat că nu cunoaşte detalii despre conţinutul discuţiilor.

Preşedintele Federaţiei Sanitas, Marius Petcu, a declarat că era normal să-l invite pe ministru la prima şedinţă a Biroului Executiv al Federaţiei, pentru a prezenta strategia din sistemul de sănătate, bugetul asigurărilor de sănătate şi pentru a discuta despre efectele Legii salarizării unice asupra angajaţilor, despre tichetele de masă, sporuri, dar şi despre reglementările privind concursurile.

Marius Petcu a menţionat că punctele de vedere vor fi prezentate de Biroul Executiv în consiliul care va avea loc în perioada 11-13 martie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu reprezentanţii SANITAS Legea salarizării unitare, deblocarea posturilor din sistemul de sănătate, acordarea tichetelor de masă tuturor categoriilor de personal sanitar, situaţia personalului din Direcţiile de Sănătate Publică, au fost principalele teme discutate luni de ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu cu reprezentanţii...
Cseke Attila: Voi continua introducerea de reguli în sistemul de sănătate (interviu) Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a subliniat, în cadrul unui interviu acordat AGERPRES, că trebuie introduse reguli în sistemul de sănătate, care să fie respectate de toţi. Altfel, sistemul nu se va putea situa la nivelul celor din străinătate, a completat el. Ministrul a vorbit şi despre semnarea...
Liderul Sanitas Bistriţa-Năsăud: Dacă demisionează Nicolăescu, s-ar rezolva problema grevei generale Liderul Sanitas Bistriţa-Năsăud, Viorel Viţelariu, a declarat vineri că, dacă ministrul sănătăţii Eugen Nicolăescu ar demisiona, s-ar rezolva problema grevei generale din sistemul de sănătate, anunţată pentru data de 28 noiembrie.
Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu reprezentanţi ai sindicatelor Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, s-a întâlnit luni după-amiază cu reprezentanţi ai sindicatului Sanitas şi ai Federaţiei "Solidaritatea Sanitară".
Sistemul de sănătate nu a fost sustenabil în 2010 (retrospectivă) Sistemul de sănătate nu a fost sustenabil în 2010, fondurile alocate nu au fost suficiente, ceea ce a dus la situaţia ca pacienţii spitalelor să fie nevoiţi să-şi cumpere singuri, de multe ori, medicamentele, dar a înregistrat şi un număr insuficient de cadre medicale, din cauza blocării posturilor din...
Dîncu: Ministrul Sănătăţii are un mandat total, de a căuta şi a debloca problemele din sistem Noul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, are un mandat total şi trebuie să caute şi să deblocheze problemele din sistem, a declarat joi vicepremierul Vasile Dîncu.