Cele mai citite
 


Teleorman: Imobile date în administrare unităţilor sanitare
vineri, 26 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat joi, într-o şedinţă, darea în administrare către unităţile sanitare, pe o perioadă de 10 ani şi cu posibilitatea prelungirii, a unor imobile în care acestea îşi desfăşoară activitatea.
Între unităţile sanitare beneficiare se află Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Spitalul de Psihiatrie Balaci, Centrele de Sănătate din Furculeşti, Cervenia şi Deparaţi, Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede şi Spitalul de Psihiatrie Poroschia.
Anterior, în anul 2004, CJ a aprobat darea în folosinţă gratuită pe termen limitat unor unităţi sanitare a imobilelor proprietate publică şi privată a judeţului Teleorman, în care acestea funcţionau.
Vicepreşedintele CJ Teleorman, Vlad Eugen, a precizat că a fost nevoie de măsurători topografice şi înscrierea în cartea funciară a acestor imobile ale căror suprafeţe nu mai corespundeau contractelor de comodat din 2004, după vânzarea unor cabinete medicale, conform legii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Serviciul Judeţean de Ambulanţă suplimentează numărul de echipajele în perioada de caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman suplimentează luni şi marţi numărul echipajelor din cele şase subunităţi din Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea, Roşiorii de Vede, Videle şi Deparaţi. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Constantin Alan, măsura a fost luată din cauza...
Teleorman: Serviciul Judeţean de Ambulanţă menţine echipaje suplimentare în perioada de caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman (SJA) suplimentează şi joi numărul ambulanţelor cu câte un echipaj în subunităţile din Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea, Roşiorii de Vede, Videle şi Deparaţi.
Teleorman: Spital de psihiatrie desfiinţat şi inclus în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Spitalul de Psihiatrie Cronici Balaci din Teleorman a fost desfiinţat urmând a fi reorganizat ca structură fără personalitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Alexandria, conform unei hotărâri adoptată marţi în şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman.
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Teleorman: Consiliul Judeţean a aprobat rectificări bugetare la unităţile spitaliceşti din subordine Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat marţi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, aflat în subordinea sa, rezultând o sumă anuală de peste 54 milioane de lei pentru ambele capitole.
Teleorman: Intervenţii ale echipajelor SMURD în evenimente cu victime Pompierii militari din municipiul Turnu Măgurele şi o ambulanţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) au intervenit la un accident rutier soldat cu şapte victime, evenimentul producându-se pe DJ 642, între localităţile Islaz şi Moldoveni din judeţul Teleorman.