Cele mai citite
 


Mehedinţi: Farmaciile şi-au primit banii pentru medicamente
duminică, 28 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a început, vineri, plata facturilor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor.
'CJAS Mehedinţi decontează facturile emise în luna iulie 2009, cu o valoare totală de 3.050.000 lei. De asemenea, se vor efectua plăţi şi pentru medicamentele compensate şi gratuite eliberate în cadrul programelor naţionale care sunt finanţate de Ministerul Sănătăţii', a precizat pentru AGERPRES reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.

Potrivit acestuia, cele 46 de farmacii din Mehedinţi primesc banii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite pe bază de reţete bolnavilor, asemeni celor din întreaga ţară, în baza ordinelor Ministerului Sănătăţii şi a contractelor încheiate, în 180 de zile.

'Prelungirea termenului de decontare a facturilor pentru medicamente a creat farmaciilor unele probleme, dar din această lună există garanţia că în judeţul Mehedinţi nu se va înregistra, în viitor o criză a medicamentelor datorată lipsei de fonduri la buget', a concluzionat Barbu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Peste 10 milioane de lei pentru decontarea facturilor la medicamente gratuite şi compensate Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a plătit 10,918 milioane de lei celor 46 de unităţi farmaceutice din teritoriu pentru decontarea facturilor la medicamente gratuite şi compensate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Criză de medicamente din cauza nedecontării facturilor Farmaciile mehedinţene se confruntă cu probleme financiare serioase din cauza nedecontării de către Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) a facturilor restante, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Colegiului Farmaciştilor Mehedinţi, Dana Paraschivan.
Mehedinţi: Deficit de fonduri pentru medicamentele gratuite şi compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a solicitat Guvernului 28 de milioane de lei pentru achitarea debitelor către furnizorii de medicamente gratuite şi compensate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: CJAS are de recuperat peste două milioane lei de la victimele unor accidente rutiere şi agresiuni Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi nu va mai deconta serviciile medicale de care beneficiază victimele unor accidente rutiere sau ale unor agresiuni.
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat, în această săptămână, servicii de asistenţă tehnică şi transport al bolnavilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) în valoare de 552.000 de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES reprezentantul acesteia, Radu Barbu.