Cele mai citite
 


Botoşani: Mai mulţi directori de spital îşi vor pierde funcţiile
duminică, 28 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi directori din spitalele din judeţul Botoşani îşi vor pierde funcţiile, ca urmare a aplicării Ordinului ministrului Sănătăţii privind reducerea funcţiilor de conducere la nivelul spitalelor, a declarat şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică, Mihai Pârvu.
Potrivit acestuia, vor fi eliminate din schemele de personal posturile de director resurse umane şi director de îngrijiri de la mai multe unităţi spitaliceşti.

Astfel, la Spitalul Judeţean 'Mavromati' va dispărea postul de director administrativ, iar la Spitalul de Copii vor fi desfiinţate posturile de director administrativ şi cel de director îngrijiri. Spitalul de Psihiatrie urmează să funcţioneze fără posturile de directori administrativ şi de îngrijiri, în timp ce la Spitalul de Recuperare va fi desfiinţat postul de director administrativ. Nici Sanatoriul din Podriga nu va mai avea director administrativ.

'Măsura ministerului este una foarte bună, pentru că unităţile mici aveau prea mulţi directori. Sunt şi directori interimari. Lor li s-au terminat cei trei ani de contract de management şi nu s-a mai organizat concurs', a spus Mihai Pârvu.

Directorii care îşi vor pierde funcţiile vor fi transferaţi pe posturi de execuţie în cadrul aceloraşi instituţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean Mavromati, obligat pentru a patra oară de instanţă să reangajeze un salariat Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost obligat la plata unor daune morale de 30.000 de lei unui angajat, care a fost concediat ilegal de patru ori în mai puţin de doi ani. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, miercuri, că deciziile de concediere ale fostului şef al Serviciului...
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, verificată de Ministerul Sănătăţii Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii (MS) va verifica activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani în urma unor neclarităţi legate de autorizarea Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, se arată într-un comunicat de presă remis joi de MS.
Botoşani: Spitalul Judeţean "Mavromati" aşteaptă aprobarea noii structuri organizatorice după comasare Noua structură organizatorică a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, rezultată din comasarea cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie, nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele...
Botoşani: Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' vor participa la şedinţa CJ în care se va discuta comasarea Toţi medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani vor participa, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind comasarea unităţii medicale cu alte trei spitale de interes judeţean. Medicul Gheorghe Apetroaie a declarat, luni,...
Botoşani: Protest al angajaţilor Sanatoriului Podriga în faţa sediului Direcţiei de Sănătate Publică Aproximativ 30 de angajaţi ai Sanatoriului de neuropsihiatrie de la Podriga au protestat, vineri, în faţa sediului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, în semn de nemulţumire faţă de decizia conducerii DSP de a nu autoriza, din punct de vedere sanitar, unitatea medicală.