Cele mai citite
 


Reabilitarea şarpantei Spitalului Judeţean Giurgiu - o prioritate pentru ministrul Sănătăţii
duminică, 28 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reabilitarea şarpantei Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu este o problemă urgentă, a afirmat, sâmbătă, la Giurgiu, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
'Sunt probleme urgente legate de şarpanta clădirii spitalului şi pentru care vom încerca să găsim soluţii, alte probleme sunt legate de echipamentele şi dotările medicale', a precizat ministrul, într-o conferinţă de presă care a avut loc la finalul vizitei de lucru efectuate în judeţul Giurgiu.

Ministrul a admis că lista lucrurilor necesare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu este destul de lungă, doar varianta scurtă a acesteia având trei pagini.

De realizarea şarpantei este legată şi buna funcţionare a secţiilor de Pediatrie şi Ginecologie, în aceste saloane apa pătrunzând prin tavan şi pereţi. Pentru repararea acoperişului spitalului ar fi necesară suma de aproximativ 1,5 milioane de lei, a precizat, în conferinţa de presă, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Elena Dinu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputatul Mircia Giurgiu crede că ministrul Sănătăţii a desfiinţat spitale pentru ca românii să se trateze în Ungaria Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excludere din PDL, suspectează faptul că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, desfiinţează în special spitalele din vestul României pentru ca românii să meargă la tratament în Ungaria pe banii statului român.
Giurgiu: Social democraţii susţin dotarea Spitalului Judeţean de urgenţă cu un mamograf Liderii PSD Giurgiu susţin dotarea Spitalului Judeţean de urgenţă cu un aparat de specialitate pentru depistarea cancerului la sân.
ŞTIRILE SERII DIN JUDEŢE - 6 SEPTEMBRIE * Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş se pregăteşte să depună documentaţia la Agenţia Naţională de Transplant pentru autorizarea începerii transplantului hepatic, renal şi de pancreas şi că ar...
Constanţa: Ministrul Sănătăţii a inaugurat noua Unitate de Primire Urgenţe la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, 11 iul /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a inaugurat duminică după-amiază, noua Unitate de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe, din Constanţa.
Ministrul Sănătăţii nu exclude o eroare umană în cazul Giurgiu Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat miercuri, la deschiderea Forumului Internaţional de Sănătate - Forum Invest Healthcare, că în cazul de la Giurgiu aşteaptă raportul în cursul zilei.
Cseke Attila: Priorităţile MS pentru anul viitor sunt terapia intensivă şi oncologia Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat vineri, la Marghita, cu ocazia inaugurării primei clădiri reabilitate din spitalul local, că priorităţile ministerului pentru anul viitor vor fi terapia intensivă şi oncologia, domenii medicale care au nevoie de susţinere.