Cele mai citite
 


Medicii de la Spitalul de Oftalmologie au scos un vierme din ochiul unui bărbat
duminică, 28 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Oftalmologie
 

Medicii de la Spitalul de Oftalmologie din Capitală au scos, duminică, un vierme din ochiul unui bărbat de 30 de ani.

Acesta s-a prezentat la unitatea medicală la ora 15,00, cu ochiul inflamat, acuzând dureri.

După ce l-au examinat, medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale şi au scos un vierme din ochiul bărbatului.

'Am intrat în sală şi s-a făcut intervenţia. Am scos un vierme, pe care l-am pus într-un borcan şi care trăieşte. Nu se ştie cum a ajuns în ochi', a declarat pentru AGERPRES managerul Spitalului de urgenţe Oftalmologice, conf. dr. Monica Pop.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Copil de 7 ani fără acte de identitate, operat gratuit la Spitalul de Oftalmologie Un copil de 7 ani care riscă să îşi piardă un ochi şi care nu are niciun document de identitate va fi operat gratuit la Spitalul de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, a anunţat, marţi, managerul unităţii medicale prof. dr. Monica Pop, prin intermediul unui comunicat remis AGERPRES.
Spitalul de Urgenţe Oftalmologice despre cazul copilului de 7 ani: Se înregistrează o ameliorare a stării ochiului Starea de sănătate a copilului de 7 ani fără acte, rănit la ochi, înregistrează o ameliorare, în urma aplicării unui tratament complex, local şi general, a anunţat, miercuri, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice, Monica Pop, prin intermediul unui comunicat remis presei.
Monica Pop: 2013 - primul an fără pacienţi cu leziuni cauzate de petarde la oftalmologie Directorul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, Monica Pop, a precizat luni că anul acesta este primul în care, în perioada Crăciunului, până la data de 30 decembrie, nu a venit niciun pacient la camera de gardă cu leziuni provocate de petarde sau artificii.
Speranţe pentru redarea vederii unei tinere de 18 ani Bucureşti, 7 aprilie /Agerpres/ - Maria Piciu, tânăra buzoiancă de 18 ani care s-a născut cu o cataractă congenitală la ambii ochi, a fost operată, în cursul dimineţii de vineri, la Spitalul de Urgenţe Oftalmologice.
Spitalul de Oftalmologie: Două persoane cu răni provocate de petarde au şanse minime de a-şi recăpăta vederea Doi tineri s-au prezentat în primele zile ale săptămânii la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, după ce au suferit răni grave provocate de explozia unor petarde, aceştia riscând să-şi piardă vederea.
Alba: În spitalele din judeţ nu se fac intervenţii chirurgicale la ochi Pacienţii din judeţul Alba care necesită intervenţii chirurgicale oftalmologice sunt nevoiţi să se deplaseze la clinicile din Cluj Napoca, Sibiu sau Tîrgu Mureş, în condiţiile în care secţia de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia nu este dotată cu echipament pentru blocul...