Cele mai citite
 


MS: Nici un caz nou de gripă A/H1N1, în ultimele 24 de ore
marţi, 2 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii anunţă că în ultimele 24 de ore nu au fost confirmate noi cazuri de gripa cu virus A/H1N1 pandemic.
Totodată, în aceeaşi perioadă, nu s-a înregistrat nici un deces.
Numărul total de cazuri confirmate până în prezent de îmbolnăvire cu virusul gripei noi este de 7.003, din care 122 s-au soldat cu deces.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Patru noi cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces, în ultimele 24 de ore Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi un deces au fost înregistrate în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
MS: Două noi cazuri de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 ore, în judeţele Braşov şi Constanţa, informează Ministerul Sănătăţii marţi.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la un adult şi un copil, ambii din mediul rural, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Patru noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
MS: Încă şapte cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 ore au fost confirmate şapte noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, informează un comunicat remis joi de Ministerul Sănătăţii.
MS: Nici un caz confirmat de gripă A/H1N1 în ultimele ore În ultimele 24 ore nu au fost confirmate noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic.