Cele mai citite
 


Clinică de microchirurgie reconstructivă, la Spitalul Floreasca
marţi, 2 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noua Clinică de Microchirurgie Reconstructivă - Unitate Arşi, realizată exclusiv cu fonduri de la bugetul local al Primăriei Sectorului 1, va fi inaugurată, marţi, de primarul Andrei Chiliman.
''Investiţiile făcute de Primăria Sectorului 1 pentru modernizarea Spitalului de Urgenţă Floreasca au transformat această unitate medicală într-unul dintre cele mai importante centre spitaliceşti din România'', susţine edilul Andrei Chiliman.
Investiţiile Primăriei Sectorului 1 au constat în amenajarea şi modernizarea Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (A.T.I.) şi modernizarea Amfiteatrului care a fost dotat cu un sistem performant de proiecţie video şi sonorizare.
La ceremonie vor participa primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, conducerea Spitalului de Urgenţă ''Floreasca'' şi alte oficialităţi din domeniu medical.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Unitate de Arşi şi Chirurgia Mâinii, inaugurată la Spitalul Floreasca Noua Unitate de Arşi şi Chirurgia Mâinii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost inaugurată marţi de primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, investiţia fiind realizată cu bani exclusiv de la bugetul local.
Spitalul Floreasca: 6 răniţi în stare foarte gravă; sunt la terapie intensivă Şase pacienţi în stare foarte gravă sunt internaţi la Terapie Intensivă în Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat, luni, medicul Raluca Moldoveanu.
Spitalul Floreasca: Starea răniţilor aflaţi la terapie intensivă - stabilă Starea pacienţilor internaţi la Spitalul Floreasca în urma incendiului care a avut loc vineri seara în club Colectiv este stabilă, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Sălaj: Modernizarea secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost modernizată şi dotată cu paturi noi, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape un milion de lei.
Timiş: Plămân artificial folosit în tratarea insuficienţei respiratorii, în premieră în România La Clinica de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara s-a înregistrat o nouă premieră pentru România, prin utilizarea unui 'plămân artificial' la un pacient cu insuficienţă respiratorie severă.