Cele mai citite
 


Satu Mare: Se deschide primul centru medical de permanenţă privat
miercuri, 3 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul centrul medical de permanenţă privat din municipiul Satu Mare va fi deschis la începutul lunii aprilie de medicul Dorel Coica, actualul director coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică.
Coica a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că noul centru va oferi servicii 24 de ore din 24, vor fi 10 medici generalişti şi specialişti care vor efectua consultaţii în cazuri de urgenţă.

'Vom veni astfel în sprijinul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Satu Mare prin faptul că vom degreva urgenţa. Vom trata doar urgenţele pe care le putem rezolva aici. Vom face tot ce ţine de activitatea de medicină, nu ne vom băga la traumatisme şi operaţii. Va fi pregătită o ambulanţă care să transporte pacienţii la spital în caz că nu vom putea interveni', a precizat Coica.

Acesta a mai spus că, dacă va reuşi să semneze un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare, serviciile oferite vor fi gratuite, în lipsa acestuia pacienţii urmând să plătească o taxă de 20 sau 30 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Satu Mare: Stomatologii care depind de Casa de Asigurări de Sănătate, puşi în dificultate în urma tăierii finanţării Preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare, Flaviu Simu, atrage atenţia că stomatologii din judeţ care depind de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) sunt puşi într-o situaţie dificilă după tăierea finanţărilor, ei neprimind bani din luna februarie.
DNA: Director executiv adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, trimis în judecată Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată pe Ortanţa Ciobanu, director executiv adjunct în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj II) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor care pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor, iar medicii...
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza unor nereguli Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în urma unor nereguli constatate în unitatea medicală, a declarat, joi, directorul CJAS Gorj, Daniel Bondoc.
Peste 70 de medici la simpozionul organizat de Simtex la Cluj Napoca Organismul de certificare Simtex a organizat, în data de 14 septembrie, la Cluj Napoca, simpozionul cu tema: Implementarea şi certificarea sistemelor calităţii în spitale – pârghie de gestionare a cerinţelor legale şi de reglementare conform standardelor de acreditare CoNAS şi a OMFP 946....