Cele mai citite
 


Bacău: Dumitru Sechelariu, în spital, după ce a fost audiat de DNA
miercuri, 3 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul primar al municipiului Bacău Dumitru Sechelariu se află internat la spital, după ce i s-a făcut rău, luni seară, la aflarea veştii că procurorii DNA vor să dispună reţinerea sa.
Sechelariu este cercetat pentru cumpărarea de influenţă, după ce ar fi încercat să mituiască nişte procurori care urmau să se pronunţe într-un dosar de-al său. Fostul primar a mai avut probleme cu legea în 2005, când a fost arestat pentru afaceri ilegale cu terenuri.
Dumitru Sechelariu a fost internat de urgenţă, luni seară, în Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean Bacău, după ce a fost audiat de procurorii anticorupţie. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a acestuia, procurorii DNA vor decide dacă vor solicita instanţei mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 29 de zile.
Avocata lui Sechelariu, Nicuţa Câţu, a declarat marţi, la Antena3, să starea clientului său s-a înrăutăţit de la internarea în spital până în prezent.
Dumitru Sechelariu a suferit o intervenţie pe cord, săptămâna trecută, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi. Prof. univ. dr. Grigore Tinică, managerul institutului, a precizat că intervenţia chirurgicală a constat în montarea mai multor stenturi din cauza unei angine instabile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Intervenţie pentru salvarea unui nou născut cu malformaţii severe pe cord O echipă de chirurgi de la Institutul de Boli Cardiovasculare 'Prof. dr. George I.M. Georgescu' din Iaşi a efectuat în ultima perioadă mai multe intervenţii chirurgicale complexe la copii diagnosticaţi cu malformaţii severe de cord, cea mai dificilă intervenţie fiind realizată pe un nou născut de o săptămână...
Iaşi: Dumitru Sechelariu a fost operat la inimă Fostul primar al municipiului Bacău Dumitru Sechelariu a suferit o intervenţie pe cord, în această săptămână, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi.
IUBCvT Târgu Mureş urmează să efectueze primul transplant de cord din acest an Medicii din cadrul Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş urmează să efectueze, joi, primul transplant de cord din acest an, în urma unei prelevări de organe realizate la Iaşi, a anunţat şeful Clinicii de Chirurgie Vasculară şi Cardiologie Pediatrică, prof...
Bacău: Prelevare de ficat şi rinichi de la un bărbat în moarte cerebrală O echipă de specialişti din Bucureşti, Iaşi şi Bacău au finalizat, miercuri, prima prelevare de organe realizată în acest an la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.
Bacău: Intervenţie în caz de urgenţă, simulată într-un exerciţiu integrat pe Aeroportul "George Enescu" Intervenţia într-un accident aviatic a fost simulată miercuri în cadrul unui exerciţiu integrat desfăşurat pe Aeroportul Internaţional 'George Enescu' din Bacău, cu participarea Serviciilor private pentru situaţii de urgenţă ale Regiei Autonome Aeroportul Bacău şi firmei SC Aerostar SA, pompierii militari...
Bacău: Intervenţii chirurgicale complexe efectuate de specialişti din 6 ţări cu prilejul Zilelor Spitalului din Moineşti Un număr de 15 bolnavi din judeţele Bacău, Vrancea, Neamţ şi Sibiu, având o patologie gravă, vor fi operaţi până sâmbătă în cele şase săli specializate ale Spitalului de Urgenţă din Moineşti, de echipe coordonate de cunoscuţi chirurgi din România, Franţa, Turcia, Israel, SUA şi Republica Moldova.