Cele mai citite
 


Dumitru Sechelariu acuză dureri de torace, anxietate şi palpitaţii, susţin medicii băcăuani
miercuri, 3 martie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Bacău, Natalia Jicmon, a declarat, marţi, că fostul edil al oraşului Dumitru Sechelariu, aflat internat sub pază, 'acuză dureri în zona toracică, stare de anxietate şi palpitaţii'.
'I se fac în continuare investigaţii. În aşteptarea rezultatelor de laborator, pacientul se află sub tratamentul injectabil prescris de Centrul de cardiologie din Iaşi, unde a fost internat pentru investigaţii şi tratament', a precizat Natalia Jicmon.
Soţia fostului primar, Laudeta Sechelariu, a afirmat că, în prezent, sigurul lucru de care este interesată este ca starea soţului său, 'tată a patru copii, să se stabilizeze'.
La rândul său, avocatul lui Sechelariu, Nicuţa Câtu, a susţinut că viaţa clientului său 'a fost pusă în pericol printr-o acţiune precipitată şi puţin justificată'. 'Trebuie să i se respecte dreptul la sănătate', a susţinut avocatul.
Luni seară, Dumitru Sechelariu a fost oprit în trafic de poliţiştii băcăuani şi a fost condus la sediul DNA. În momentul în care i s-a adus la cunoştinţă că este reţinut, pentru 24 de ore, pentru cercetări într-un dosar de corupţie, el a acuzat dureri puternice în torace, fiind transportat sub supraveghere la Spitalul Judeţean Bacău.
La sfârşitul săptămânii trecute, la Curtea de Apel Bacău a avut loc un nou termen în procesul dintre societatea de transport public din localitate, patronată de familia fostului primar Dumitru Sechelariu, şi Primăria municipiului.
Municipalitatea băcăuană a contestat, în instanţă, un document prin care Consiliul Local Bacău a fost făcut acţionar, fără acordul primăriei sau al primarului, prin participarea cu un teren de şapte milioane de euro în societatea lui Dumitru Sechelariu. Actul se află la Registrul Comerţului.
Terenul este cel pe care se află baza de transport a societăţii de transport public din localitate.
Acest caz a stârnit discuţii aprinse în Consiliul Local şi în cel Judeţean, dar şi o anchetă a procurorilor DNA. Aceştia l-au arestat, săptămâna trecută, pentru 29 de zile, pe Iuliean Şutu, directorul firmei patronate de familia Sechelariu, acesta fiind acuzat că ar fi dorit să cumpere bunăvoinţa judecătorilor pentru a soluţiona pozitiv procesele care vizează respectivul teren pe care fostul primar ar fi dorit să se construiască un hipermarket.
Notare
Comentarii
de unroman
Dumnezeu sa-l ierte

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Medicii legişti spun că băiatul de patru ani căruia i s-a refuzat internarea a murit de meningită Medicii legişti băcăuani care au efectuat examenul anatomo-patologic al cadavrului băiatului în vârstă de patru ani, decedat la finele săptămânii trecute după ce i se refuzase de două ori internarea în Spitalul municipal din Moineşti, au comunicat, joi, că minorul suferea de meningită şi nu de otită...
Un copil cu sindrom hemolitic uremic, transferat de la SJU Bacău la Spitalul de Pediatrie din Iaşi Un copil din Bacău care a fost diagnosticat cu sindrom hemolitic uremic a fost transferat, în cursul serii de vineri, de la Spitalul Judeţean Bacău la Spitalul de Pediatrie din Iaşi, informează un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii remis AGERPRES.
Bacău : Anchetă declanşată după ce o fetiţă de cinci ani a murit de turbare Autorităţile sanitare şi sanitar-veterinare băcăuane au deschis anchete separate după ce o fetiţă, în vârstă de cinci ani, din comuna Răcăciuni a murit luni seara într-o clinică din Iaşi, unde fusese trimisă pentru suspiciune de turbare.
Iaşi: Starea copilului cu sindrom hemolitic adus de la Bacău - relativ bună Starea copilului adus de la Bacău, după ce s-a constatat că suferă de sindrom hemolitic, este relativ bună, a declarat sâmbătă dr. Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie "Sf. Maria" din Iaşi.
Iaşi: Anchetă declanşată după moartea unui profesor de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Autorităţile sanitare ieşene au declanşat o anchetă după ce un profesor de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza a murit la câteva zile de când a fost plimbat de la un spital la altul.
Bacău: Prelevare de ficat şi rinichi de la un bărbat în moarte cerebrală O echipă de specialişti din Bucureşti, Iaşi şi Bacău au finalizat, miercuri, prima prelevare de organe realizată în acest an la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.