Cele mai citite
 


Piaţa produselor naturiste a crescut cu opt la sută în 2009
joi, 4 martie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Piaţa produselor naturiste a fost estimată la aproximativ 117 milioane de euro, în 2009, în creştere cu opt la sută faţă de 2008, potrivit unui comunicat al producătorului de medicamente LaborMed Pharma.
Astfel, conform unui studiu Visionwise Daedalus Millward Brown, în România piaţa de produse naturiste reprezintă jumătate din piaţa de tratamente fără prescripţie medicală, în condiţiile în care 20 la sută dintre români apelează la medicamente fără prescripţie medicală.
Firma LaborMed Pharma lansează piaţa de fitoterapeutice divizia Ozone Natural.
În 2010, compania vizează poziţia de lider pe piaţa produselor naturiste de imunitate pentru copii şi adulţi prin cele două branduri Imunogrip şi Imunorezistan, care, conform previziunilor, urmează să genereze 40 la sută din vânzările diviziei respective.
Brandurile aflate sub umbrela Ozone Natural sunt Imunogrip - pentru stimularea imunităţii generale, Imunorezistan- adjuvant în tratamentul răcelii şi gripei, Propolis - biostimulator natural, Donavital - ameliorează simptomele din perioada menstruală şi premenopauză, Giardinophyt - împotriva parazitozelor intestinale, Sabalit - pentru îmbunătăţirea funcţiei prostatei şi potenţei, Plantagingival - badijonaj gingival Sediphyt - ameliorează tulburările de somn, Antialcool Plant, Nicotan - pentru reducerea consumului de alcool şi tutun şi Omega3 - pentru reducerea colesterolului şi buna funcţionare a sistemului cardio-vascular, Artrophyt - pentru îmbunătăţirea mobilităţii.
În 2008, compania LaborMed Pharma a trecut în portofoliul fondului de investiţii Advent International şi a achiziţionat portofoliul de 400 de produse al companiei Ozone, precum şi brandul acesteia, iar în 2009, LaborMed Pharma a preluat 12 branduri de produse fitoterapeutice de la PlantExtrakt din Cluj. După achiziţie, LaborMed a înregistrat vânzări duble comparativ cu nivelul de 35 Milioane de Euro raportat în 2008.
Notare
Comentarii
de Alina
eu folosesc aplicatia asta pe iPhone pentru diverse tratamente naturiste. e foarte utila: http://itunes.apple.com/us/app/enciclopedia-plantelor-medicinale/id396533887?mt=8

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MediHelp România, campanie cu ocazia Zilei Internaţionale fără Tutun Asiguratorul MediHelp România a lansat o campanie, cu ocazia Zilei Internaţionale fără Tutun, în care atrage atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă fumatul pentru sănătate, în special cancerul pulmonar, bronşic şi traheal, cu tratamente care variază de la 20.000 de euro şi pot merge până la...
Vânzări în creştere cu 10% pentru Roche România Diagnostics Division, în 2010 Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Vânzările Roche România Diagnostics Division au crescut, în 2010, cu 10,2%, la 86,9 milioane lei, faţă de anul precedent, consolidându-şi, astfel, poziţia de lider pe piaţă.
Cluj:Studiu despre mandibula celui mai vechi Homo Sapiens european, descoperită în România, publicat în 'Nature' Analiza genetică a unei fosile umane de 40.000 de ani, găsită în România, arată că cei mai vechi oameni moderni (Homo sapiens) s-au încrucişat cu Neandertalienii atunci când au migrat în Europa.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Cluj: Specialiştii în somnologie cred că o treime dintre accidentele rutiere sunt provocate de tulburările de somn Specialiştii în somnologie de la Spitalul de Pneumoftiziologie ''Leon Daniello'' din Cluj apreciază că o treime dintre accidentele de maşină ar putea fi provocate de o afecţiune a şoferilor numită apnee obstructivă în somn.
Fabrici de medicamente şi de bere, cazuri de succes ale finanţării în România prin Advent International Bucureşti, 17 nov /Agerpres/ - Investiţia într-o companie trebuie să ofere potenţial de creştere, o evoluţie dar şi o echipă managerială de succes în care putem avea încredere că va atinge planul de creştere accelerată, a declarat miercuri directorul fondului de de privatre equity Advent International...