Cele mai citite
 


Bărbatul care a agresat-o pe doctoriţa psihiatru de la Universitar, internat la psihiatrie
joi, 4 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bărbatul care a agresat-o pe doctoriţa psihiatru de la Ambulatoriul Spitalului Universitar este internat la Spitalul de Psihiatrie.
Directorul medical al unităţii, conf. dr. Dan Prelipceanu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că acesta este supus mai multor investigaţii de psihologie, psihometrie, testarea personalităţii, computer tomograf, care vor dura aproximativ 10 zile, după care se va da un diagnostic.
O doctoriţă în vârstă de 38 de ani, medic psihiatru în ambulatoriul de specialitate al Spitalului Universitar a fost atacată cu un briceag de către un pacient, un bărbat de 46 de ani, în timpul unei consultaţii.
Acesta s-a repezit la medic şi a rănit-o pe faţă, cap, gât şi antebraţul stâng, unde i-a afectat puţin şi nervul, potrivit purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Popescu.
''În prezent rănile de pe faţă i-au fost suturate de către colegii din spital de la chirurgie reconstructivă, care speră să nu-i rămână urme şi urmează să i se facă o intervenţie sub microscop pentru antebraţul stâng'', a spus dr. Bogdan Popescu.
El a menţionat că pacienta este stabilă din punct de vedere al funcţiilor vitale, însă este în şoc psihic. Agresorul a fost trimis la Spitalul de Psihiatrie 'Alexandru Obregia', pentru evaluare.
Poliţia face o anchetă în acest caz pentru a se vedea dacă agresiunea a fost făcută ca urmare a unei afecţiuni psihice sau deliberat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Procurorii au deschis o anchetă în cazul bărbatului care a agresat o doctoriţă Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis, miercuri, un dosar penal în cazul bărbatului care a agresat o doctoriţă de la Spitalul Universitar.
Un medic psihiatru agresat de pacient a ajuns la spital şi se află în stare stabilă O doctoriţă în vârstă de 38 de ani, medic psihiatru în amblatoriul de specialitate al Spitalului Universitar a fost atacată cu un briceag de către un pacient, un bărbat de 46 de ani.
Iaşi: Institutul 'Socola' va fi dotat cu un computer tomograf Ministerul Sănătăţii a aprobat solicitarea Institutului de Psihiatrie 'Socola' Iaşi privind alocarea de fondurilor în vederea achiziţionării unui computer tomograf, a anunţat, marţi, managerul instituţiei medicale Gabriel Oprişanu.
Spitalul Malaxa dispune de singurul computer tomograf care poate investiga persoanele supraponderale Spitalul "Nicolae Malaxa" dispune de un computer tomograf care este singurul care poate face investigaţii pentru persoanele supraponderale cu greutate de până la 480 de kg.
Prahova: Noul computer tomograf de la Spitalul Judeţean Ploieşti, încă neavizat CNCAN Ploieşti, 17 ian /Agerpres/- Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, a afirmat, joi, că noul computer tomograf pe care cel mai mare spital din Prahova, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, l-a primit în luna noiembrie a anului trecut, nu a fost pus în funcţiune deoarece...
Vaslui: Anchetă a DSP privind medicul psihiatru acuzat că s-a adresat nepotrivit mamei femeii decedată la Amatrice Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat verificări în cazul unui medic psihiatru din municipiul Bârlad, acuzat că nu i s-ar fi adresat corespunzător unei paciente, fiind vorba despre o bătrână de 83 de ani, din comuna vasluiană Zorleni, mama femeii decedate în cutremurul din Amatrice.