Cele mai citite
 


Sergiu Băhăian, transferat de la Jilava la Constanţa
joi, 4 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Omul de afaceri Sergiu Băhăian a fost transferat, miercuri, de la Penitenciarul Spital Bucureşti Jilava la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.
Conform purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti Jilava, Daniela Popescu, expertiza psihiatrică în cazul lui Sergiu Băhăian s-a finalizat marţi, iar rezultatul acestei investigaţii se comunică instanţei care a solicitat-o.
Pe 23 februarie, omul de afaceri a fost adus la Penitenciarul Spital Bucureşti Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice de către o comisie a Institutului de Medicină Legală.
Omul de afaceri Sergiu Băhăian este suspectat că ar fi comandat omorârea a patru persoane care fuseseră racolate într-un grup specializat în fraude economice, după ce doi membri ai grupului infracţional - Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş - au recunoscut că au omorât patru bărbaţi şi susţin că au comis crimele la comanda lui Băhăian.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vladimir Beliş: Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi medicale, a afirmat duminică profesorul dr Vladimir Beliş, arătând că niciunui tânăr care intră la medicină nu îi vine în minte ''în acel moment că poate deveni doctor legist''.
Brăila: Institutul de Medicină Legală are de recuperat de la IPJ peste 200 mii lei Institutul de Medicină Legală (IML) are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila peste 200 mii lei, motiv pentru care IML a sistat eliberarea de certificate de expertiză până când poliţia va achita suma pe care o datorează.
Douăzeci şi cinci de studenţi britanici la medicină legală au efectuat un stagiu de pregătire în România Douăzeci şi cinci de studenţi britanici specializaţi în medicina legală s-au întors recent dintr-o călătorie la Bucureşti, unde au studiat şi au făcut practică la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici şi la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, potrivit unui comunicat publicat vineri...
Vaslui: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, dator Serviciului de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui are de plătit Serviciului de Medicină Legală suma de aproximativ 70.000 de lei, reprezentând datorii acumulate din luna aprilie a acestui an pentru expertizele medicale efectuate la dosarele penale aflate în lucru. Ultima plată efectuată de IPJ către serviciul...
Cluj: Anchetă privind cele şase cadavre profanate de la Institutul de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a început, miercuri, o anchetă în privinţa celor şase cadavre profanate, aflate în instalaţii frigorifice de la Institutul de Medicina Legală (IML) din Cluj-Napoca.
Brăila: Serviciul de Medicină Legală are de recuperat 200.000 lei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Serviciul de medicină Legală (SML) Brăila are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila 200.000 lei, sumă care reprezintă facturi neonorate pentru expertizele medico-legale efectuate de către medicii legişti.