Cele mai citite
 


Procurorii au deschis o anchetă în cazul bărbatului care a agresat o doctoriţă
joi, 4 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis, miercuri, un dosar penal în cazul bărbatului care a agresat o doctoriţă de la Spitalul Universitar.
Procurorii fac cercetări cu privire la o posibilă infracţiune de tentativă la omor, însă, deocamdată, nu au început urmărirea penală împotriva bărbatului.

Miercuri şi joi, procurorii şi poliţiştii vor demara audierile în acest dosar.

În prezent, bărbatul este internat la Spitalul de Psihiatrie, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

Directorul medical al unităţii, conf. dr. Dan Prelipceanu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că acesta este supus mai multor investigaţii de psihologie, psihometrie, testarea personalităţii, computer tomograf, care vor dura aproximativ 10 zile, după care se va da un diagnostic.

O doctoriţă în vârstă de 38 de ani, medic psihiatru în ambulatoriul de specialitate al Spitalului Universitar a fost atacată cu un briceag de către un pacient, un bărbat de 46 de ani, în timpul unei consultaţii.

Acesta s-a repezit la medic şi a rănit-o pe faţă, cap, gât şi antebraţul stâng, unde i-a afectat puţin şi nervul, potrivit purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Popescu.

''În prezent rănile de pe faţă i-au fost suturate de către colegii din spital de la chirurgie reconstructivă, care speră să nu-i rămână urme şi urmează să i se facă o intervenţie sub microscop pentru antebraţul stâng'', a spus dr. Bogdan Popescu.

El a menţionat că pacienta este stabilă din punct de vedere al funcţiilor vitale, însă este în şoc psihic. Agresorul a fost trimis la Spitalul de Psihiatrie 'Alexandru Obregia', pentru evaluare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bărbatul care a agresat-o pe doctoriţa psihiatru de la Universitar, internat la psihiatrie Bărbatul care a agresat-o pe doctoriţa psihiatru de la Ambulatoriul Spitalului Universitar este internat la Spitalul de Psihiatrie.
Gorj: Procurorii deschid o anchetă în legătură cu moartea în spital a femeii însărcinate din Târgu-Cărbuneşti Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care o femeie însărcinată, din Târgu-Cărbuneşti, a murit săptămâna trecută la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, după ce a fost adusă în stare foarte gravă de la Spitalul...
Procurorii deschid un dosar penal în cazul medicului electrocutat de la Spitalul Colţea Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a deschis un dosar penal in rem, în care sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare şi neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, în legătură cu medicul Marian Stamate de la Spitalul Colţea, care a fost...
Dosar penal în cazul tinerei din Suceava care a murit după ce părinţii au refuzat transfuzia de sânge Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au deschis un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor, în cazul tinerei care a decedat la spital, după ce părinţii acesteia au refuzat efectuarea unei transfuzii de sânge din motive religioase.
Dosar accident Apuseni: Procurorii deschid o anchetă în legătură cu presiuni asupra investigatorului Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în legătură cu plângerea depusă de fostul investigator din dosarul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, prin care acesta reclama...
Ancheta în cazul fetiţei decedate după infectarea cu o bacterie, preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş Ancheta în cazul decesului fetiţei de un an din Topoloveni, decedată după infectarea cu o bacterie, a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.