Cele mai citite
 


Mehedinţi: Serviciile medicilor de familie, decontate
joi, 4 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
***
Casa Asigurărilor de Sănătate (CAS) Mehedinţi a achitat suma de 1.240.000 lei celor 149 de cabinete ale medicilor de familie, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.

Potrivit acestuia, fondul bugetar alocat a fost suficient pentru acoperirea cheltuielilor făcute de cabinetele de familie în lunile decembrie 2009 şi ianuarie 2010.

'Am decontat facturile pentru serviciile medicale restante. Până la mijlocul acestei luni vom efectua plăţile aferente celor efectuate în luna februarie, conform contractelor', a precizat Barbu.

În opinia lui Barbu, deşi criza economică a afectat şi sistemul sanitar, în Mehedinţi nu vor exista probleme cu plăţile către furnizorii de servicii medicale care să pună în pericol sistarea consultaţiilor şi a tratamentelor pacienţilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Criză de medicamente din cauza nedecontării facturilor Farmaciile mehedinţene se confruntă cu probleme financiare serioase din cauza nedecontării de către Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) a facturilor restante, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Colegiului Farmaciştilor Mehedinţi, Dana Paraschivan.
Mehedinţi: Serviciile medicilor de familie, achitate Drobeta-Turnu Severin, 20 ian /Agerpres/ - Suma de 1.086.000 de lei au primit medicii de familie pentru plata serviciilor medicale prestate în luna decembrie 2009, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, reprezentantul Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Radu Barbu.
Mehedinţi: Plăţi pentru serviciile medicale prestate de spitale Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinţi a achitat serviciile lunii februarie şi 50% din cele ale lunii martie efectuate de cele cinci spitale din judeţ, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, reprezentantul CAS, Radu Barbu.
Mehedinţi: Comune fără cabinete medicale şi medici de familie Cetăţenii din comunele Balta, Cireşu, Pădina şi Podeni, din judeţul Mehedinţi, pot beneficia doar de serviciile unor medici aparţinând cabinetelor din localităţile învecinate, o dată pe săptămână un cadru medical deplasându-se în localităţile respective pentru a acorda asistenţă de specialitate, a declarat...
Mehedinţi: Angajaţii din sistemul sanitar se pregătesc de protest Medicii şi ceilalţi angajaţi din sistemul sanitar vor organiza un miting la sfârşitul lunii octombrie în semn de nemulţumire faţă de politica guvernanţilor şi faţă de condiţiile precare care împiedică buna desfăşurare a actului medical în unităţile spitaliceşti, a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele...
Mehedinţi: Restanţe la contribuţiile de sănătate de peste 1,8 milioane lei Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi are de recuperat debite de 1.820.552 lei de la persoanele fizice care derulează activităţi independente şi liberale în judeţ.