Cele mai citite
 


Burt Reynolds a fost externat după un bypass coronarian
vineri, 5 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Burt Reynolds a fost externat dintr-o clinică din Florida unde a suferit o operaţie planificată de bypass coronarian, a anunţat miercuri purtătorul său de cuvânt, Erik Kritzer, informează Associated Press.
Conform acestuia, actorul a fost programat pentru această intervenţie chirugicală de mai bine de o lună. Burt Reynolds a fost internat luni şi apoi externat marţi, după ce operaţia a decurs normal.

Starul din 'Smokey and the Bandit', 'Deliverance' sau 'Boogie Nights' a declarat după operaţie că are acum 'un motor excelent cu nişte ţevi noi-nouţe' şi a adăugat că se simte foarte bine.

În urmă cu un an, Burt Reynolds, 74 de ani, a fost internat într-o clinică de reabilitare din Florida din cauza abuzului de calmante, în urma unei operaţii la spate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: În premieră, la Arad a fost efectuată o operaţie pe cord deschis O intervenţie chirurgicală (laparoscopică - n.r.) pe cord deschis a fost efectuată, în premieră pentru Arad şi pentru vestul României, la Clinica de chirurgie cardio-vasculară din cadrul Centrului de chirurgie laparoscopică 'Sfântul Gheorghe'.
Împăratul Japoniei va fi supus unei operaţii de bypass (presa niponă) Împăratul Japoniei, Akihito, va fi supus sâmbăta viitoare unei intervenţii chirurgicale de bypass coronarian în Spitalul Universitar din Tokyo, informează duminică EFE, care citează agenţia locală Kyodo.
Intervenţia de bypass coronarian la care a fost supus împăratul Akihito al Japoniei s-a încheiat cu succes Intervenţia chirurgicală de bypass coronarian la care a fost supus sâmbătă împăratul Akihito al Japoniei a fost încheiată cu succes, au anunţat mass-media nipone, citate de AFP şi Reuters.
Japonia: Împăratul Akihito a ieşit de la terapie intensivă Împăratul Japoniei, Akihito, care a suferit sâmbătă o intervenţie chirurgicală de bypass coronarian încheiată cu succes, a părăsit luni secţia de terapie intensivă, fiind mutat într-un salon privat al spitalului universitar din Tokyo, a anunţat palatul imperial, transmit Kyodo şi AFP.
Împăratul Japoniei se recuperează în mod adecvat după intervenţia de bypass coronarian Împăratul Japoniei, Akihito, se recuperează în mod adecvat la Spitalul Universitar din Tokyo după intervenţia chirurgicală de bypass coronarian la care a fost supus sâmbătă, a informat duminică agenţia Casei Imperiale, potrivit EFE.
Proceduri de bypass coronarian (lb.engl.) Aceasta animatie 3D prezinta o operatie de bypass a arterei coronariene (OBAC) folosita in tratarea bolii coronariene. Boala coronariana apare atunci cand arterele ce asigura aportul de sange catre inima devin rigide si se ingusteaza datorita colesterolului si formarii placilor de aterom pe peretii...