Cele mai citite
 


Analize gratis pentru clujeni
vineri, 5 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Clujenii îşi pot face, timp de trei zile, analize gratuite când merg la cumpărături, la Iulius Mall, transmite corespondentul AGERPRES.
Astfel, între 8 şi 11 martie, în Iulius Mall o echipă de medici îi va ajuta, pe cei care doresc, să afle cum mai stau cu glicemia, tensiunea, greutatea sau care le este înălţimea sau indicele de masă corporală.

Pe lângă toate acestea, persoanele care vor prezenta factori de risc în dezvoltarea bolilor de rinichi vor primi un voucher prin care vor fi programaţi la un cabinet de nefrologie.

Evenimentul este organizat de Societatea Română de Nefrologie, cu sprijinul Abbott Laboratorie, care doreşte astfel să lanseze o campanie de educare a populaţiei, cu ocazia Zilei internaţionale a Rinichiului. Campania se derulează sub numele ''Protejează-ţi rinichii, controlează diabetul''.

Cei care doresc să dea curs invitaţiei o pot face pe parcursul primelor patru zile din săptămâna viitoare, între orele 10 şi 18.

Ziua Internaţională a Rinichiului se ţine în fiecare an în a doua săptămână din luna martie. Conform estimărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 11% din populaţia globului suferă de afecţiuni ale rinichilor iar România se înscrie şi ea în aceste limite.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Analize gratuite de Ziua Rinichiului O treime dintre persoanele care s-au prezentat la cortul amenajat de Clinica de Nefrologie din Cluj la intrarea în Iulius Mall pentru a-şi verifica glicemia, tensiunea şi riscul de a avea o boală de rinichi necesită control de specialitate.
Analize gratuite la Complexul Caraiman, cu prilejul Zilei Internaţionale a Vârstnicilor Persoanele cu vârsta de peste 50 de ani cu domiciliul în Sectorul 1 vor putea să-şi testeze glicemia, să-şi controleze tensiunea arterială, precum şi să efectueze testul pentru depistarea osteoporozei gratuit, de marţi, 4 octombrie, până pe 10 octombrie, la Complexul Multifuncţional Caraiman, cu prilejul...
Sibiu: Analize gratuite pentru depistarea bolilor de plămâni Sibienii pot să îşi facă spirometrii gratuite, la Spitalul de Pneumoftiziologie din oraş, în perioada 16 - 25 noiembrie, de luni până vineri, între orele 8,00 - 12,00, în cadrul campaniei prilejuite de Ziua mondială de luptă împotriva bronhopneumopatiei cronice obstructive (BPOC), au anunţat marţi, printr-un...
Comunicat de presă - Primăria Sectorului 1 Analize gratuite de "Zilele Vârstnicului", la Complexul Caraiman
Analize şi consultaţii oftalmologice gratuite la ExpoDiabet&Nutriţie - Preşedintele ANPC, Bogdan Pandelică - “Eticheta corectă, cheia pentru o viaţă cât mai sănătoasă” Bogdan Pandelică, Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), va fi prezent sâmbătă, 21 mai, la ExpoDiabet &Nutriţie, unde va susţine, între orele 13.00 şi 14.00, conferinţa cu tema “Eticheta corectă, cheia pentru o viaţă cât mai sănătoasă”.
Risc și factori de risc ai bolii cronice de rinichi Știați că o persoană își poate pierde până la 90% din funcția renală înainte ca primele simptome care indică boala cronică de rinichi să apară?