Cele mai citite
 


Ministrul Sănăţii s-a întânit cu reprezentanţii Federaţiei Ambulanţa
vineri, 5 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, s-a întâlnit joi cu reprezentanţii Federaţiei 'Ambulanţa' informează un comunicat de presă.
Ministrul Sănătăţii le-a prezentat sindicaliştilor strategia instituţiei pentru anul 2010 privind sistemul serviciilor de urgenţă, dar şi detalii asupra modului în care va fi realizat procesul de descentralizare.

De asemenea, Cseke Attila şi liderii Federaţiei au avut o discuţie constructivă privind situaţia locurilor de muncă a celor care lucrează în serviciile de urgenţă, procesul de descentralizare a sistemului, plata orelor suplimentare şi reabilitarea sediilor ambulanţelor.

'Chiar de la prima întâlnire pe care o am cu dumneavoastră vreau să vă asigur de disponibilitatea mea pentru dialog. Vă rog să mă consideraţi un partener şi am speranţa că, în acest an greu, printr-un dialog continuu vom reuşi să rezolvăm multe dintre problemele pe care le-am discutat astăzi', a declarat ministrul Sănătăţii.

Întâlnirea face parte dintr-o serie de consultări pe care ministrul Sănătăţii le are cu personalul medical şi sindicatele din sănătate încă de la începutul mandatului său.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Serviciul de Urgenţă în România trebuie să funcţioneze după reguli militare Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat vineri, la Oradea, că vor fi continuate verificările inopinate la Serviciile judeţene de Ambulanţă, iar pentru noii manageri se va organiza concurs la nivel naţional. Cseke a mai precizat că serviciul de urgenţă din România ar trebui să funcţioneze după reguli...
Neamţ: Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, revocat din funcţie de ministrul Sănătăţii Doctorul Letiţia Damoc a fost revocată din funcţia de manager a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ printr-un ordin al ministrului Sănătăţii, a declarat, joi, pentru AGERPRES, prefectul George Lazăr.
Ministrul Sănătăţii cere transferarea persoanelor fără adăpost în centre speciale, nu la unităţile de urgenţă ale spitalelor Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a cerut luni ca angajaţi ai serviciilor de ambulanţă, SMURD şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă să patruleze în timpul nopţii, pentru a identifica persoanele fără adăpost, pe care să le transfere în centre speciale, în contextul în care se aşteaptă o răcire...
Cseke Attila a cerut stoparea internărilor în unităţile propuse pentru transformare Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a transmis, joi, în videoconferinţa cu autorităţile locale sanitare şi de urgenţă din teritoriu, un mesaj adresat autorităţilor de a stopa internările în unităţile propuse pentru reprofilare în centre de permanenţă sau cabinete medicale de specialitate sau în unităţile...
Ministrul Sănătăţii a vizitat Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov ministrul sănătăţii Nicolae Bănicioiu a efectuat marţi o vizită la Serviciul de ambulanţă Bucureşti - Ilfov, care a coordonat în perioada Sărbătorilor Pascale acţiunile de intervenţie de urgenţă în zona Capitalei.
Arafat: Se doreşte o hârâială în sistemul de urgenţă; sunt oameni care încearcă să influenţeze premierul, opinia publică Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat luni seară la Antena 3 că "un grup de oameni" doreşte "hârâială" în sistemul de urgenţă şi să acrediteze ideea că medicul Arafat a "depăşit nivelul de competenţă".