Cele mai citite
 


Mehedinţi: Lucrările la maternitatea din Drobeta, reluate
duminică, 7 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Mehedinţi a decis reluarea lucrărilor de construcţie la blocul materno-infantil din Drobeta Turnu Severin, abandonate în urmă cu 20 de ani.
Preşedintele CJ Mehedinţi, Marius Bălu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că fondul necesar execuţiei acestui obiectiv de investiţii, în primă fază, de 11 milioane de euro, va fi asigurat prin accesarea unui împrumut bancar.
'Capacitatea maternităţii este de 100 de paturi pentru nou-născuţi, 33 pentru mamele însoţitoare, 60 pentru femeile care vor fi internate la obstetrică, iar 20 pentru cele de la ginecologie', a precizat Bălu.
CJ Mehedinţi intenţionează să doteze maternitatea şi cu aparatură performantă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Investiţii în infrastructura spitalicească de oncologie a municipiului Drobeta Turnu Severin Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat suma de 726.000 lei pentru amenajarea unei noi secţii de oncologie în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Cristian Jianu.
Mehedinţi: Maternitatea din Drobeta nu poate fi dată în folosinţă din cauza lipsei de echipamente Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi nu va putea să introducă în luna iulie în circuitul spitalicesc Blocul materno-infantil din Drobeta Turnu Severin din cauza lipsei echipamentelor medicale, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Cristian Jianu.
Lucrările la Maternitatea din Drobeta Turnu Severin vor continua să fie finanţate de CJ Mehedinţi Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adian Duicu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că în perioada care urmează vor fi alocate fonduri pentru finalizarea lucrărilor la Blocul materno-infantil din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Mehedinţi: A început dotarea cu echipamente medicale a Maternităţii din Drobeta Turnu Severin Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi a început dotarea cu aparatură medicală a Blocului materno-infantil din municipiului Drobeta Turnu Severin a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt dr. Cristian...
Mehedinţi: Prioritatea managerului SJU din Drobeta Turnu Severin este să mute urgent maternitatea Managerul spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prioritatea numărul unu a echipei sale de administraţie este mutarea urgentă a maternităţii în imobilul a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013 şi pentru...
Mehedinţi: Incubator pentru nou-născuţi în valoare de 150.000 euro pentru Maternitatea din Drobeta Maternitatea din municipiul Drobeta Turnu Severin a primit în luna septembrie pentru Secţia nou-născuţi un incubator ultraperformant, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al acesteia, dr. Cristian Jianu.