Cele mai citite
 


UPDATE Cei doi muncitori accidentaţi la mall-ul Sun Plaza sunt evaluaţi la Spitalul 'Bagdasar-Arseni'
duminică, 7 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cei doi muncitori răniţi în accidentul produs la mall-ul Sun Plaza, vineri dimineaţă, au ajuns la Spitalul de urgenţă 'Bagdasar Arseni' şi sunt evaluaţi de medici.
Dr. Alexandru Bică, purtător de cuvânt al spitalului, a declarat pentru AGERPRES că răniţii au fost supuşi mai multor investigaţii - computer tomograf, radiologie şi urmează să fie evaluaţă. El a precizat că muncitorii au policontuzii şi trautamatism cranio-cerebral minor, care în acest moment pare că nu le pune viaţa în pericol, adăugând că amândoi vor rămâne sub supraveghere.

Potrivit acestuia, cei doi au refuzat internarea.

Un bărbat a murit şi alţi doi au fost răniţi după ce au căzut în casa liftului la mall Sun Plaza din Capitală, a declarat dr. Bogdan Opriţa, de la SMURD Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Anca Onofrei, a precizat că echipajele ISU au fost solicitate prin numărul de urgenţă 112.

'Bărbatul care a decedat se afla în puţul liftului, care era plin de apă. După ce a fost scos, s-a încercat resuscitarea lui, dar din păcate, a fost declarat decesul', a spus Onofrei.

Potrivit acesteia, bărbatul are în jur de 50 de ani şi era acoperit cu nişte scânduri.

Din primele cercetări se pare că este vorba despre un muncitor angajat al firmei care lucra în mall.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cei doi muncitori accidentaţi la mall-ul Sun Plaza sunt evaluaţi la Spitalul 'Bagdasar-Arseni' Cei doi muncitori răniţi în accidentul produs la mall-ul Sun Plaza, vineri dimineaţă, au ajuns la Spitalul de urgenţă 'Bagdasar Arseni' şi sunt evaluaţi de medici.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.
Sibiu: Un nou computer tomograf la Spitalul Clinic Judeţean Pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu beneficiază de posibilitatea efectuării unor investigaţii medicale complexe cu ajutorul noului computer tomograf din dotarea Laboratorului Clinic de Radiologie şi Imagistică Medicală, conform unui comunicat remis marţi AGERPRES.
Incendiul din Club Colectiv - sinteză În noaptea de 30 octombrie 2015, un incendiu a izbucnit în clubul bucureştean Colectiv, din str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Potrivit martorilor, incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului...
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) La 14 martie 2016 a murit singurul rănit în incendiul din Colectiv care mai era internat la Spitalul Floreasca, informează televiziunile de ştiri. Potrivit medicilor, acesta a murit în urma unor complicaţii hemoragice. Bilanţul victimelor care au murit a ajuns la 64.
Harghita: Computer tomograf modern la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc Un computer tomograf modern a fost pus în funcţiune la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.