Cele mai citite
 


Gorj: Spitalul Judeţean Târgu-Jiu are un nou director
duminică, 7 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu este, începând de vineri, Gheorghe Neaţă, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Florin Mergea, cel care a condus unitatea timp de aproximativ 4 ani, din mai 2006.
La mijlocul lunii februarie, Florin Mergea a demisionat din postul de manager al celei mai importante unităţi spitaliceşti din judeţ, rămânând însă la conducerea spitalului până în prezent.

Noul director, de specialitate chirurg, este membru al PD-L şi consilier judeţean din partea aceluiaşi partid. Acesta a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe funcţii în sistemul medical gorjean, printre care cea de director în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Spitalul Judeţean Târgu-Jiu are un nou manager spitalul Judeţean Târgu-Jiu are, începând de marţi, un nou manager în persoana lui Tiberiu Tătaru, acesta ocupând anterior funcţia de director al spitalului de Pneumoftiziologie de la Dobriţa.
Gorj: Conducere interimară la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a emis, miercuri, o dispoziţie prin care a numit o conducere interimară la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dat fiind că, în urmă cu o zi, directorul medical şi-a depus demisia, iar cel economic a fost propus spre demitere de către Consiliul...
Gorj: Patru membri ai Comitetului Director al Spitalului Judeţean au fost înlocuiţi din funcţii Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu are, începând de luni, patru noi directori interimari în cadrul Comitetului Director, decizia schimbării şefilor precedenţi fiind luată de managerul interimar, Tiberiu Tătaru, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, instituţie în a cărei subordine...
Gorj: Personalul medical al spitalului din Bumbeşti-Jiu a fost redistribuit la unităţile din judeţ Redistribuirea personalului medical al Spitalului Orăşenesc din Bumbeşti-Jiu a fost finalizată, joi, de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, cea mai mare parte dintre aceştia ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Gorj: Noi audieri în dosarul angajărilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu Audierile în rândul cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au fost reluate joi, când au fost chemaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj fostul manager al unităţii, Vasile Stănculete, dar şi directoarele de la Resurse Umane şi Îngrijiri Medicale.
Gorj: A fost semnat contractul de management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Gorj au semnat, miercuri, contractul de management privat pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, a precizat preşedintele CJ, Ion Călinoiu.