Cele mai citite
 


Pacienţii vor avea reprezentanţi în comisiile de specialitate ale Ministerului Sănătăţii
duminică, 7 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pacienţii vor avea reprezentanţi în comisiile de specialitate ale Ministerului Sănătăţii (MS), care vor participa la elaborarea ghidurilor terapeutice.
Secretarul de stat în MS prof.dr.Adrian Streinu Cercel a anunţat, vineri, în cadrul Forumului Asociaţiilor Pacienţilor din România, că pacienţii trebuie să-şi desemneze reprezentanţii în comisiile de specialitate ale ministerului. El a subliniat că până la sfârşitul desfăşurării reuniunii aceştia trebuie să-şi desemneze reprezentanţii.

Secretarul de stat a mai spus că se încearcă întocmirea registrelor naţionale, subliniind că a solicitat date pentru oncologie şi nu le-a putut obţine, pentru că acestea sunt împărţite pe centre.

Profesorul Streinu Cercel a participat la deschiderea primului Forum Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi din România, care se desfăşoară în perioada 5-7 martie, la Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Subprogram oncologic al Ministerului Sănătăţii, lansat la Oradea Subprogramul de monitorizare activă a terapiilor oncologice specifice a fost lansat, sâmbătă, la Oradea, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Attila Cseke, care a înmânat contractul de finanţare a 1.700 de examinări pe an, susţinute de MS, conducerii Centrului de Diagnosticare Pozitron PET/CT.
Dragnea: România, prin MS, va începe implementarea în Irak a unui sistem de tip SMURD România, prin intermediul Ministerului Sănătăţii, va oferi sprijin pentru implementarea în Irak a unui sistem de tip SMURD, a declarat viceprim-ministrul Liviu Dragnea, vineri, la Palatul Victoria.
Comunicat de presă - Comisia consultativă de Chirurgie Cardiovasculară şi Cardiologie din cadrul MS www.bolicardiovasculare.ro, primul site care îşi propune o abordare internaţională a problematicii afecţiunilor cardiace şi vasculare atât pentru personalul medical, autorităţi cât şi pentru pacienţi a fost lansat la Bucureşti
APCR cere Ministerului Sănătăţii aprobarea HG privind introducerea unor medicamente noi, vitale bolnavilor cronici Alianţa Pacienţilor Cronici din România (APCR) cere Ministerului Sănătăţii aprobarea hotărârii de guvern privind introducerea unor medicamente noi, precizând că, în caz contrar, va susţine bolnavii, în continuare, în demersurile lor în instanţă.
CE solicită sprijin Ministerului Sănătăţii din România Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Comisia Europeană solicită sprijin Ministerului Sănătăţii din România pentru urgentarea acţiunilor comunitare de găsire a unui vaccin împotriva virusului A/ H1N1, a informat, marţi, biroul de presă al MS, printr-un comunicat transmis AGERPRES.
O delegaţie oficială din România participă la lucrările Conferinţei Internaţionale CUBA SALUD 2015 În aceste zile, o delegaţie oficială română, în frunte cu Alin-Iulian Ţucmeanu, Secretar de Stat al Ministerului Sănătăţii, efectuează o vizită de lucru în Cuba şi participă la lucrările celei de-a XIII-a ediţii a Conferinţei Internaţionale CUBA SALUD 2015 (20-24.04. 2015), informează Ambasada României...