Cele mai citite
 


Covasna: Directorul Spitalului din Târgu Secuiesc, consilier onorific al ministrului Sănătăţii
duminică, 7 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Spitalului municipal Târgu Secuiesc, Kelemen Andras, a dobândit, sâmbătă, calitatea de consilier onorific al ministrului Sănătăţii.
Titlul i-a fost conferit de ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, în semn de recunoaştere a rezultatelor remarcabile obţinute în fruntea spitalului din Târgu Secuiesc.

Cseke Attila a declarat că acest spital reprezintă un exemplu pozitiv legat de ceea ce poate face o echipă de oameni sufletişti, care, în ciuda crizei şi lipsei de finanţare, a reuşit să înscrie unitatea sanitară printre cele mai moderne din ţară.

Performanţa este cu atât mai mare cu cât Spitalul din Târgu Secuiesc a avut un tarif pe caz rezolvat mai mic decât alte unităţi medicale din ţară.

'La Târgu Secuiesc am întâlnit o echipă ambiţioasă, care a ştiut ce îşi doreşte, a avut o viziune şi a găsit sprijin pentru proiectele sale. Managementul acestui spital poate fi un model demn de urmat', a declarat ministrul Sănătăţii, potrivit căruia, directorul spitalului, Kelemen Attila, nu se va muta la Bucureşti, dar îl va consilia de la distanţă atunci când va fi cazul.

Conducerea instituţiei a reuşit să adune din sponsorizări aproape 700.000 de euro în ultimii ani, din care a amenajat, printre altele, o spălătorie şi o centrală termică, a reînnoit cabinetele de chirurgie şi pediatrie, precum şi laboratoarele.

Directorul Kelemen Attila a profitat de vizita ministrului Sănătăţii la Târgu Secuiesc pentru a-i cere fonduri în vederea amenajării unui centru socio-medical, precum şi pentru înnoirea aparaturii medicale.
Cseke Attila s-a aflat într-o vizită de lucru de două zile în judeţul Covasna, fiind al zecelea judeţ pe care îl vizitează de la numirea sa în funcţie.

Acesta a mai avut vineri întâlniri cu conducerea Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe, cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă, precum şi cu managerii Spitalului orăşenesc Covasna şi Spitalului de Cardiologie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Ministrul Sănătăţii a vizitat Serviciul de Ambulanţă Covasna Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, care se află într-o vizită de două zile în judeţul Covasna, a vizitat vineri Serviciul de Ambulanţă Covasna şi Spitalul de Urgenţă din Sfântu Gheorghe.
Covasna: Ministrul Sănătăţii propune ca Spitalul din Întorsura Buzăului să capete personalitate juridică Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, consideră că Spitalul din Întorsura Buzăului, inaugurat în urmă cu aproape doi ani, ar trebui să nu mai funcţioneze ca secţie externă a Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe şi să capete personalitate juridică pentru a putea fi gestionat mai eficient.
Covasna: Sfântu Gheorghe va avea unul dintre cele mai moderne spitale din regiunea Centru Lucrările de consolidare şi reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'dr. Fogolyan Kristoff' din Sfântu Gheorghe, începute în 2005, se vor încheia în acest an, iar odată cu finalizarea investiţiei, judeţul Covasna va avea una dintre cele mai moderne unităţi medicale din regiunea Centru, a declarat...
Covasna: Miting de protest organizat de Sanitas în faţa Prefecturii din Sfântu Gheorghe Aproximativ 300 de angajaţi din sistemul sanitar au participat luni la amiază la un miting organizat de Sindicatul Sanitas Covasna în fata Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de subfinanţarea spitalelor şi a măsurile de restructurare prevăzute de Ministerul Sănătăţii.
Covasna: Spitalele au semnat contractele de finanţare cu CAS Toate cele patru spitale publice din judeţul Covasna au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări de Sănătate, după aproape o lună de negocieri.
Judeţul Covasna a intrat în reţeaua SMURD Ministrul Sănătăţii, Ladislau Rittli, a participat vineri la inaugurarea oficială a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Covasna, care va deveni operaţional începând de anul viitor.