Cele mai citite
 


Iaşi: Elicopter MAI pentru un bolnav de hernie de disc
duminică, 7 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din Piatra Neamţ, bolnav de hernie de disc, a fost adus sâmbătă, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, cu ajutorul unui elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor, asistat de un echipaj SMURD.
Conf. dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, a declarat pentru AGERPRES că bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a suferit o compresie medulară provocată de o hernie de disc.

Pentru a nu periclita viaţa pacientului, a fost necesar transportul acestuia cu elicopterul la singurul spital de neurochirurgie din Moldova.
'Riscul de paralizie este mare şi s-a apelat la transportul său cu elicopterul', a explicat Cimpoeşu.?
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Elicopter SMURD pentru un preot aflat în comă Un elicopter al SMURD Iaşi a aterizat, miercuri, pe stadionul municipiului Piatra Neamţ pentru a prelua un preot aflat în comă profundă, în urma unui accident de muncă.
Neamţ: Operaţiune de salvare a unui bebeluş de 2 luni, cu ajutorul a două elicoptere SMURD O acţiune de salvare contra-cronometru a unui bebeluş în vârstă de 2 luni, care s-a născut cu grave malformaţii cardiace, s-a derulat, vineri, cu sprijinul autorităţilor din judeţele Iaşi, Neamţ şi Mureş.
UPDATE Republica Moldova: Patru persoane decedate în accidentul unui elicopter SMURD Iaşi în raionul Cantemir Patru persoane şi-ar fi pierdut viaţa în accidentul unui elicopter SMURD Iaşi prăbuşit joi după-amiază într-o localitate din raionul Cantemir din Republica Moldova, a relatat Radio Chişinău, citându-l pe primarul localităţii Haragâş, unde s-a produs accidentul.
Prăbuşire elicopter SMURD / Convoiul funerar a sosit la Spitalul "Sf Spiridon" din Iaşi Convoiul funerar cu cei patru membri ai echipajului elicopterului SMURD prăbuşit joi în Republica Moldova a sosit la Spitalul "Sf Spiridon" din Iaşi, în aplauzele colegilor de la SMURD Iaşi.
Iaşi: Fetiţa din Neamţ agresată de o femeie a ieşit din comă Iaşi, 14 sep/ Agerpres/ - Fetiţa de doi ani din localitatea nemţeană Gherăieşti, care a fost adusă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi după ce a fost lovită de soacra unchiului care o creştea, a ieşit din comă.
Senatorii au aprobat în această săptămănă achiziţionarea unui elicopter SMURD cu baza la Iaşi (sinteză) Senatorii au aprobat în această săptămână, în unanimitate, proiectul de lege privind ratificarea Acordului încheiat între Guvernul României şi cel al Republicii Moldova referitor la achiziţionarea unui elicopter care va opera în cazul urgenţelor medicale pe ambele părţi ale frontierei dintre cele două...