Cele mai citite
 


Starea de sănătate a lui Mubarak continuă să se amelioreze după operaţie
marţi, 9 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a preşedintelui egiptean Hosni Mubarak, care a fost supus sâmbătă unei intervenţii chirurgicale în Germania, continuă să se amelioreze, a declarat luni ministrul sănătăţii, Hatem al-Gabali, transmite AFP.
Mubarak, care va împlini în curând 82 de ani, se află internat într-un spital din Heidelberg /sud-vestul Germaniei/, unde a suferit ablaţia vezicii biliare şi rezecţia unui polip al duodenului.

Şeful statului este înconjurat de familie, se deplasează prin cameră şi se hrăneşte cu alimente uşoare, a precizat Gabali, care se află şi el lângă Mubarak.

Potrivit agenţiei oficiale MENA, echipa medicală va prezenta în următoarele două zile un raport detaliat privind starea preşedintelui.

Doctorul Markus Buchler, care a condus echipa medicală la spitalul din Heidelberg, s-a declarat duminică 'foarte mulţumit' de progresele şi de starea generală ale preşedintelui egiptean.

Hosni Mubarak a mai fost spitalizat în Germania în 2004, pentru o hernie de disc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mubarak, aflat în convalescenţă, se simte bine Preşedintele egiptean, Hosni Mubarak, supus unei intervenţii chirurgicale în urmă cu 10 zile într-un spital din Heidelberg /Germania/, se simte bine şi se poate deplasa, a declarat marţi un purtător de cuvânt al instituţiei, citat de AFP.
Ministrul Sănătăţii despre măsurile în caz de caniculă Magazinele şi farmaciile trebuie să asigure populaţiei spaţii cu aer condiţionat pe vreme de caniculă, toate echipajele serviciilor de ambulanţă ar trebui să fie la lucru, iar schemele de personal din toate unităţile sanitare au fost revizuite, a declarat luni, pentru RFI, ministrul Sănătăţii, Eugen...
Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a discutat, la Arad, situaţia problematică a Spitalului Judeţean şi a maternităţii Arad, 17 mar /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a efectuat, joi, o vizită în municipiul Arad, scopul fiind acela de a găsi o soluţie fezabilă pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.
Ministrul Sănătăţii: Investigaţiile în cazurile copiilor infectaţi cu E-coli continuă; rezultatele prezentate de Cantacuzino, doar un fragment Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a declarat vineri, la Bistriţa, că ancheta în cazul copiilor infectaţi cu bacteria E-coli nu este finalizată şi că rezultatele prezentate de Institutul Cantacuzino reprezintă "o mică fotografie din tot acest proces".
Achimaş-Cadariu: Ultimul raport la "Marie Curie" - trei infecţii cu E.coli şi mai multe cu diverşi viruşi Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a declarat luni la Parlament că ultimul raport pe care îl are privind copii cu sindrom hemolitic-uremic a pus în evidenţă trei cazuri cu infecţii cu Escherichia coli şi mai multe cazuri cu diverşi viruşi.
Ministrul Sănătăţii va primi un raport cu privire la pacienta de la Spitalul din Constanţa Ministrul Sănătăţii Cseke Attila a declarat luni, la Palatul Parlamentului, că pacienta care a decedat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa nu suferea de o boală psihiatrică ci avea o problemă cauzată de un accident vascular, adăugând că urmează să primească un raport în cursul zilei de luni referitor...