Cele mai citite
 


Sibiu: Vestiarul medicilor de la Spitalul Judeţean, spart de hoţi
miercuri, 10 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vestiarul medicilor de la Spitalului Clinic Judeţean Sibiu a fost spart luni noaptea, a doua zi fiind constatat furtul a 350 de lei şi unui card bancar, a declarat marţi, pentru AGERPRES, Raluca Puşcă, purtătoarea de cuvânt a spitalului.
'În primul Comitet Director se va discuta posibilitatea să suplimentăm măsurile de siguranţă, cel puţin la parterul spitalului. A fost surprinzător faptul că hoţii au intrat pe geamul termopan, pe care l-au forţat, vestiarul fiind încuiat' - a spus Raluca Puşcă.

Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean a mai fost spartă în urmă cu un an, fiind furate din cabinetele de gardă un laptop, un aparat foto, carduri, bani, acte.

Nu doar medicii de la Urgenţă au fost prădaţi de hoţi. Tot mai multe cadre medicale, dar mai ales pacienţi se plâng că li se fură banii, obiectele personale, chiar şi hainele, în timpul zilei. Unii hoţi pretind că sunt fie pacienţi, fie aparţinători şi astfel sunt ignoraţi de personalul medical.

Spitalul Clinic Judeţean Sibiu are câţiva paznici, dar ei stau doar la intrări. Cu toate acestea, în spital intră zilnic aproape oricine pretinde că vine la analize sau în vizită la un pacient.

În ceea ce priveşte camerele de supraveghere, sunt montate doar la intrarea în Urgenţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Prima gardă de spital, ultimul million de cartuşe de război trase-Reportaj Sibiu, 22 dec /Agerpres/ - Sibiu, 22 decembrie 2010. Camera de gardă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Secţia Medicală 2. Aici, după 21 de ani de la Revoluţia din 89, am întâlnit-o pe dr. Liana Chicea, singurul medic reumatolog din cel mai mare spital de stat din judeţul Sibiu. În urmă cu 21 de...
Sibiu: Doi copii arşi într-o explozie, transferaţi de urgenţă cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti Doi copii din oraşul Cisnădie, unul de 5 ani şi celălalt de 7 ani, răniţi într-o explozie care a avut loc în casa lor, sunt transportaţi de urgenţă în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un avion de la Sibiu la Spitalul de Arşi din Bucureşti, a anunţat Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului...
Sibiu: Deputatul Mădălin Voicu, pacient la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Deputatul Mădălin Voicu a primit îngrijiri de specialitate, în noaptea de marţi spre miercuri, la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu, unde nu a rămas spitalizat, ci a fost externat cu o stare "staţionară" şi "un diagnostic nedefinit", conform unor surse spitaliceşti.
Sibiu: Spitalele, asaltate în ultimele 48 de ore de zeci de pacienţi înţepaţi de căpuşe, majoritatea copii Aproape toate spitalele din judeţul Sibiu au fost asaltate în weekend de pacienţi înţepaţi de căpuşe, cei mai mulţi fiind copii, înregistrându-se 41 astfel de cazuri, mai mult de jumătate din totalul celor monitorizate săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, Krisztina Gaal, de la Direcţia...
Sibiu: Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă a demisionat Managerul general al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, dr.Liviu Cotârlă, a demisionat marţi "din motive personale", a confirmat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean, Ioana Nica.
Sibiu: Un caz confirmat de encefalită de căpuşă la un cioban din Moşna În judeţul Sibiu a apărut după doi ani de zile, primul caz confirmat de encefalită de căpuşă, la un cioban în vârstă de 33 de ani, din comuna Moşna, care a fost spitalizat în Secţia de Infecţioase din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, timp de 23 de zile, a precizat marţi seara, pentru AGERPRES...