Cele mai citite
 


Brăila: Spitalul judeţean a primit fonduri pentru mobilierul secţiei de boli infecţioase
miercuri, 10 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noua Secţie de Boli Infecţioase, găzduită într-un nou imobil construit în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, îşi va putea achiziţiona mobilierul de care are nevoie pentru funcţionare, sumele necesare fiind aprobate de Ministerul Sănătăţii.
Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-a fost aprobată de Misterul Sănătăţii, pentru trimestrul al II-lea, suma de 400.000 lei, bani care au ca destinaţie cumpărarea de mobilier necesar Secţiei de Boli Infecţioase, căreia i-a fost alocat noul sediu construit de Consiliul Judeţean şi care a rămas nefuncţional în lipsa aparaturii.

Potrivit prefectului de Brăila, Dumitru Popa, cu suma obţinută vor fi achiziţionate 80 de paturi medicalizate, opt cărucioare, şase paturi ATI, zece canapele, zece butelii oxigen şi patru tărgi.

Prefectul a mai precizat că lista de necesar este mai mare, dar are asigurarea preşedintelui CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, că autoritatea locală va completa restul de fonduri necesare având în vedere că suma calculată iniţial pentru aceste dotări se ridica la 427.000 lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: DSP susţine că Centrul Judeţean de Glaucom nu este avizat de Ministerul Sănătăţii Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că investiţia Consiliului Judeţean (CJ) Brăila de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, respectiv Centrul Judeţean de Glaucom, nu are avizul Ministerul Sănătăţii pentru a funcţiona sub...
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat în luna august Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, care are o valoare de peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat în luna august, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Managerul Spitalului Judeţean nu ştie dacă mai poate folosi dezinfectanţi de la Hexi Pharma Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu, a declarat pentru AGERPRES că nu ştie dacă mai poate sau nu folosi în spital dezinfectanţi de la Hexi Pharma, pentru că nu a primit nimic oficial în acest sens, chiar dacă probele - martor arată că la Spitalul Judeţean Brăila dez...
Şeful DSP Brăila: Un tomograf al Spitalului Judeţean s-a stricat din cauza numărului mare de expuneri Unul din cele două tomografe defecte de la Spitalul Judeţean Brăila s-ar fi stricat din cauza numărului mare de expuneri, după cum a declarat luni, în conferinţă de presă, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Prahova: Nereguli depistate de inspectorii DSP la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova au depistat o serie de nereguli la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, unde Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă în urma unor declaraţii ale medicului primar de chirurgie generală Dan Oprea apărute în presă privind condiţiile în care...
Brăila: Oficial MS cere anchetă la SJU privind stricarea celor două tomografe Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Iulian Chiriac, a declarat vineri, la Brăila, că trebuie demarată o anchetă la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru a se vedea cauzele care au dus la defectarea celor două computere tomograf din cadrul instituţiei, în valoare de peste un milion de...