Cele mai citite
 


Giurgiu: Spitalul orăşenesc Bolintin Vale, în pericol de a rămâne fără apă
miercuri, 10 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Giurgiu a aprobat marţi alocarea sumei de 70.000 de lei din fondul de rezervă bugetară pentru repararea sistemului de alimentare cu apă al Spitalului orăşenesc din localitatea Bolintin Vale.
Potrivit unui raport al conducerii unităţii spitaliceşti, bazinul de alimentare cu apă al spitalului are o vechime de aproximativ 40 de ani, iar perforările apărute la acesta din cauza ruginei duc la pierderea apei din bazin într-o perioadă de aproximativ trei ore în condiţiile în care reumplerea acestuia necesită până la nouă ore.
'În aceste condiţii este posibilă desprinderea fundului bazinului şi imposibilitatea alimentării cu apă a spitalului ceea ce ar duce la întreruperea activităţii medicale şi retragerea autorizaţiei de funcţionare pentru acesta', se arată într-un raport prezentat Consiliului Judeţean Giurgiu de managerul spitalului Bolintin Vale, Lucian Horhotă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: 45 de persoane au obţinut certificate de absolvire a Taberei internaţionale de salvare din apă Tabăra internaţională de salvare din apă şi prim-ajutor organizată de Crucea Roşie - filiala Giurgiu s-a încheiat marţi, cei 45 de participanţi obţinând certificate de absolvire, a informat responsabilul în comunicare al organizaţiei judeţene, Ana Maria Trăsnea.
Giurgiu: Persoane blocate în zăpadă din judeţ solicită ajutorul autorităţilor la o săptămână de la căderile de zăpadă Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu încă se luptă să ajute cu apă, hrană şi medicamente persoanele blocate de zăpada care a căzut pe raza judeţului Giurgiu în urmă cu o săptămână, alte intervenţii asociate gerului năpraznic fiind stingerea unor incendii la locuinţe şi...
Giurgiu: Măsuri luate de municipalitate pe timpul caniculei Primăria municipiului Giurgiu a amenajat 11 puncte de distribuire gratuită a apei potabile în municipiului Giurgiu, 12 cişmele urbane cu apă potabilă şi a instalat două corturi unde giurgiuvenii se pot odihni la umbra şi hidrata pe perioada caniculei.
Giurgiu: Un număr de 60 de voluntari de Cruce Roşie participă la tabăra internaţională a salvatorilor din ape Un număr de 60 de voluntari ai Crucii Roşii din România, Italia şi Bulgaria participă, în perioada 20-26 iulie, la Tabăra internaţională de pregătire a voluntarilor de Cruce Roşie în domeniul salvării din apă şi acordării primului ajutor, ce se desfăşoară în Complexul Stejarul din pădurea Bălănoaia,...
Giurgiu: Lucrări de igienizare de peste jumătate de milion de lei la subsolurile blocurilor Municipalitatea din Giurgiu a alocat până în prezent 400.000 de lei pentru igienizarea subsolurilor blocurilor, peste 60 de imobile beneficiind de astfel de lucrări în ultimele trei luni.
Giurgiu: Angajaţii instituţiilor deconcentrate au sprijinit Prefectura pentru refacerea stocurilor de alimente pentru situaţii neprevăzute Judeţul Giurgiu are stocuri de alimente pentru aproximativ şapte sute de persoane în cazul producerii unor situaţii deosebite pe raza judeţului în care oamenii ar avea nevoie de alimente şi apă.