Cele mai citite
 


Constanţa: Medic anchetat după moartea unei femei în timpul unui avort
vineri, 12 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii din Mangalia anchetează moartea unei femei, în vârstă de 41 de ani, care a murit în timp i se făcea o întrerupere de sarcină, într-un cabinet medical particular.
Şeful Poliţiei Mangalia, comisar şef Nicolae Pescaru, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că cercetările sunt în derulare şi este aşteptat rezultatul necropsiei efectuate de medicii legişti.
El a menţionat că este 'destul de dubioasă moartea pacientei, o femeie tânără', însărcinată în 17 săptămâni.
Dosarul se află în studiu la Parchet.
Comisarul şef a afirmat că medicul care a făcut intervenţia chirurgicală 'a mai avut reclamaţii, în urmă cu câţiva ani, referitor la decesul unei alte femei', dar că atunci 'nu ar fi fost vina ei'.
Pe 8 martie, o femeie din Mangalia a murit pe masa de operaţie, în timpul efectuării unui avort. Familia acesteia îl acuză pe medicul ginecolog că este vinovat de decesul pacientei, reclamând la Poliţie cele petrecute.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Greţurile matinale au rol benefic în sarcină putând preveni riscul de avort spontan (studiu) Greţurile matinale şi vărsăturile, în cazul femeilor gravide, au fost asociate cu un risc mai mic de avort spontan, potrivit unui studiu publicat luni, informează AFP.
Femeile americane care fac avort sunt mai des victime ale violenţelor conjugale (studiu) Femeile care fac avort în Statele Unite spun că sunt mai des victime ale violenţelor fizice sau sexuale din partea partenerilor lor, decât media naţională, relevă un studiu publicat luni.
Arad: Medic ginecolog, acuzat de malpraxis de o pacientă Un medic ginecolog din oraşul Ineu, judeţul Arad, este acuzat de malpraxis de familia unei femei căreia i-a provocat un avort, la cabinetul său privat.
Sarcina dupa varsta de 40 de ani Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Constanţa: O adolescentă a murit la spital după o întrerupere de sarcină Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, Dan Căpăţână, a declarat, pentru AGERPRES, că medicul Hany Riad care a făcut întreruperea de sarcină adolescentei care şi-a pierdut viaţa după câteva ore de la operaţie, 'nu era angajatul spitalului, el având contract pe o perioadă determinată...
Olt: Pacienta care a afirmat că i s-a făcut avort nefiind însărcinată, a înţeles greşit termeni medicali Concluziile anchetei interne a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, în cazul unei paciente care a reclamat în presă că i s-a făcut avort deşi nu era însărcinată şi că medicul nu a informat-o despre procedura medicală efectuată, arată că a fost vorba de o înţelegere greşită a termenilor medicali...