Cele mai citite
 


Brăila: Bătaie între medici la Spitalul de Ginecologie
vineri, 12 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic de la Spitalul de Obstetrică - Ginecologie din Brăila a reclamat la poliţie că a fost agresat de şeful unei secţii din cadrul aceleiaşi unităţi medicale, în timp ce se afla în secretariatul spitalului.
Rodica M., în vârstă de 59 de ani, specialist ginecolog, a reclamat că a fost bătută de medicul-şef Vasile S., în vârstă de 63 de ani, soţul directorului Spitalului de Obstetrică - Ginecologie, între cei doi existând un conflict mai vechi.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, inspector Jenel Şogor, reclamanta s-a prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila în vederea examinării, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pe numele lui Vasile S., sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Ambii medici implicaţi în conflict au mai fost reclamaţi în timp la IPJ şi la Colegiul Medicilor pentru comportament violent.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Panouri solare pentru prepararea apei calde la spitale Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Brăila vor avea instalaţii solare pentru prepararea apei calde menajere, investiţie care va fi finanţată prin programul 'Casa verde'.
Brăila: Serviciul de Medicină Legală are de recuperat 200.000 lei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Serviciul de medicină Legală (SML) Brăila are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila 200.000 lei, sumă care reprezintă facturi neonorate pentru expertizele medico-legale efectuate de către medicii legişti.
Brăila: Institutul de Medicină Legală are de recuperat de la IPJ peste 200 mii lei Institutul de Medicină Legală (IML) are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila peste 200 mii lei, motiv pentru care IML a sistat eliberarea de certificate de expertiză până când poliţia va achita suma pe care o datorează.
Brăila: Minoră în vârstă de 14 ani, însărcinată în nouă luni Personalul medical din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila a sesizat marţi Poliţia că la această unitate medicală s-a prezentat o minoră de 14 ani, care acuza dureri abdominale, ameţeli şi greţuri şi, în urma unui control ginecologic, s-a constatat că fata este însărcinată în luna a...
CJ Brăila îşi propune ca Maternitatea să poată prelua şi pacienţi cu asigurări de sănătate private Brăila, 8 mar /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Brăila îşi propune ca Spitalul de Obstetrică - Ginecologie să fie dotat la standarde occidentale, în aşa fel încât să poată prelua şi pacienţi cu asigurări de sănătate private, a declarat, marţi, preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: O minoră de 12 ani a născut o fetiţă O minoră de 12 ani dintr-o comună brăileană a născut o fetiţă, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, tatăl copilului fiind un tânăr de 20 de ani, acuzat de săvârşirii infracţiunii de act sexual cu o minoră.