Cele mai citite
 


Comunicat Asociatia Secretul Evolutiei - Eveniment Targu Jiu
luni, 15 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 Temele abordate - Igiena si alimentatia copiilor - vor fi sustinute de dr. Ana Culcer, sef sectie nou nascuti Spitalul Universitar Bucuresti, dar si alti medici si specialisti in nutritia copilului.

Asociatia Secretul Evolutiei, organizatie non guvernamentala, dedicata proiectelor educationale de promovare a sanatatii si ingrijirii corecte a copilului, anunta al doilea eveniment din seria de conferinte "Invata sa ai un copil sanatos". Acesta va avea loc sambata 10 aprilie 2010, ora 10.30 in orasul Targu Jiu, la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu.

Temele abordate - Igiena si alimentatia copiilor - vor fi sustinute de dr. Ana Culcer, sef sectie nou nascuti Spitalul Universitar Bucuresti, dar si alti medici si specialisti in nutritia copilului.
Prin intermediul acestor intalniri, parintii sau viitori parinti vor avea posibilitatea sa interactioneze cu specialisti, sa puna intrebari legate de cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor.
Evenimentul va reuni personalitati din lumea medicala, institutii si companii care ofera produse si servicii adresate copiilor si parintilor, jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.
 
Pentru detalii, va rugam accesati site-ul www.ingrijireacopilului.ro
 


 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Universitar Bucureşti va avea un heliport funcţional cel mai probabil la începutul lui 2017 Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti va avea, cel mai probabil în prima parte a anului viitor, un heliport funcţional, în urma semnării miercuri de către managerul unităţii medicale şi reprezentantul Grupului de companii MaxBet a unui protocol de colaborare.
Ingrijirea copilului 0-1 an Ingrijirea pruncului incepe inca din perioada de graviditate prin ingrijirea mamei, care vizeaza mai multe aspecte: igiena corporala, igiena alimentatiei si, nu in ultimul rand, echilibrul psihoemotional. Toate o vor pregati pe mama pentru nasterea unui copil sanatos si pentru perioada alaptarii, care-i...
Studiu Ipsos: 80% dintre romani au probleme dentare Pe fondul unei nevoi ridicate a romanilor pentru informare cu privire la igiena orala, GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare Romania si Wrigley Romania au lansat campania „Zambeste Romania”, axata pe constientizarea problemelor privind importanta sanatatii orale si educarea in aceasta arie.
Spitalul Elias a cumpărat materiale pentru sterilizare de aproape 519.000 lei Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti a atribuit, pe 17 mai, trei contracte în valoare totală de aproape 519.000 de lei, prin care a cumpărat materiale pentru sterilizare, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 20 mai.
Campania de promovare a igienei orale corecte 'Zâmbeşte România' continuă în 2015 Campania de educare şi promovare a igienei orale corecte "Zâmbeşte România" va continua în acest an, încercând să îmbunătăţească starea de sănătate orală a românilor, a anunţat joi la o conferinţă de presă Helen Tomlinson, director general al GSK pentru România şi Ţările Adriatice.
Coplata a intrat în vigoare de luni. Institutul Fundeni şi Spitalul Universitar Bucureşti, taxă de 10 lei la externare Coplata pentru serviciile medicale a intrat în vigoare de luni, odată cu aplicarea contractului-cadru privind sistemul de asigurări sociale de sănătate şi publicarea normelor de aplicare în Monitorul Oficial.