Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii scoate la concurs 3.000 de posturi de medici
vineri, 27 februarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Sfântu Gheorghe, 27 feb /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii a scos la concurs 3.000 de posturi de medici în întreaga ţară. Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a declarat vineri la Sfântu Gheorghe că este vorba de 1.500 de posturi de specialişti şi 1.500 de posturi de rezidenţi în ultimul an.

"În acest fel, dăm posibilitatea tinerilor medici să-şi facă meseria şi să se stabilizeze într-un loc", a declarat ministrul Sănătăţii menţionând că nu au fost scoase la concurs posturile din marile centre universitare pentru a nu se crea "inflaţie de medici" în zonele în care nu este nevoie.

"Mă aştept să se prezinte candidaţi pentru aceste posturi în spitalele orăşeneşti şi judeţene şi să umplem golul din sistemul de sănătate", a declarat ministrul Ion Bazac menţionând că în momentul de faţă sunt descoperite 5.300 de posturi de medici.
Concursul pentru ocuparea celor 3.000 de posturi va avea loc la sfârşitul lunii martie. AGERPRES/(Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.