Cele mai citite
 


Alarma de la Spitalul Universitar a fost falsă
duminică, 14 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alarma cu bombă de la Spitalul Universitar din Capitală s-a dovedit a fi falsă după ce echipele de pirotehnişti au verificat întreaga clădire, fără a găsi vreun dispozitiv cu explozibil.
Managerul Spitalului Universitar Bucureşti, conf. dr. Cătălin Cristoiu, a declarat că la 112 a fost primit un telefon, vineri, în jurul orei 14,25, prin care se anunţa instalarea unui dispozitiv explozibil la subsolul spitalului.
El a adăugat că în unitatea medicală, în acel moment, erau 1.400 de pacienţi la care se adăugau persoanele aflate în vizită la internaţi, plus alţi angajaţi ai spitalului, adică în jur de 3.000 - 4.000 de persoane.
''A fost evacuat ce se putea evacua şi nu au mai fost primite alte persoane în unitate. Spitalul Universitar este obişnuit cu astfel de alarme. Anul trecut a mai fost o alarmă falsă în zona în care se consolida clădirea', a spus dr. Cristoiu.
El a precizat că, după ce s-a dovedit că alarma a fost falsă, lucrurile au intrat în normal, iar în spital activitatea se desfăşoară în mod obişnuit.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar Christian Ciocan, a declarat că apelul prin care se anunţa amplasarea bombei a fost primit din sectorul 2 al Capitalei, bărbatul care era la telefon susţinând că este cadru medical la respectivul spital.
''Avem toate datele de identificare ale celui care a anunţat 112. Ameninţarea cu bombă se înscrie în acţiunile de tip terorist, iar autorul riscă închisoare între 3 şi 5 ani'', a precizat Ciocan.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Universitar: Cinci dintre răniţii din Muntenegru ar putea fi externaţi începând de vineri Cinci răniţi în accidentul din Muntenegru, aflaţi la Spitalul Universitar din Capitală, ar putea fi externaţi începând de vineri, a declarat joi purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Leo Grecescu.
Premieră în cardiologia intervenţională, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti Două proceduri de implantare a unui dispozitiv numit stand pentru bifurcaţii au fost realizate miercuri în premieră naţională la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta un pacient spre Bucureşti a aterizat la Piteşti Un elicopter SMURD care transporta un pacient către Spitalul Universitar din Capitală a aterizat la Piteşti, joi, din cauza ceţii care reducea vizibilitatea la Bucureşti.
Unul din cei doi bărbaţi aduşi la Spitalul Universitar a decedat Unul din cei doi bărbaţi răniţi, aduşi, vineri, la Spitalul Universitar, în urma accidentului rutier de la Tulcea, a decedat în cursul dimineţii de sâmbătă, în ciuda eforturilor depuse de medici. Este vorba rănitul în vârstă de 20 de ani, adus vineri, în stare gravă, la unitatea spitalicească amintită...
Spitalul Universitar: Şase pacienţi sunt în stare critică; încă un pacient externat Şase pacienţi internaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti sunt în stare critică, trei în stare gravă, informează un comunicat de presă al unităţii medicale transmis luni AGERPRES.