Cele mai citite
 


Centru de investigaţii medicale, inaugurat la Bacău
duminică, 14 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, investiţie în valoare de 1 milion de euro, a fost inaugurat, sâmbătă, în prezenţa autorităţilor locale şi mai multor invitaţi din lumea medicală românească, CIM fiind sucursală a Centrului Medical Unirea din Bucureşti.
Localizat în Calea Romanului nr. 39, CIM Bacău oferă servicii precum: investigaţii paraclinice (analize medicale de laborator, imagistică - RMN şi CT, osteodensitometrie, ecografie, electrocardiografie, spirometrie, audiometrie), investigaţii clinice pe specialităţi, balneo-fizio-terapie, medicina muncii, transport sanitar (ambulanţe), precum şi suport în întocmirea documentaţiilor specifice (siguranţa auto, fişe auto).
Instituţia are deja încheiate contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, dar şi cu majoritatea spitalelor locale pentru efectuarea investigaţiilor paraclinice.
''Am avut întotdeauna drept obiectiv oferirea de servicii medicale integrate la cel mai înalt standard, iar faptul că am ales să investim pe piaţa din Bacău este un indicator al faptului că am văzut în aceasta zonă a României una în care cererea de servicii medicale este reală şi încă insuficient acoperită'', a declarat, pentru AGERPRES, Sergiu Neguţ, director general adjunct al Centrului Medical Unirea Bucureşti.
În luna decembrie 2009, în cadrul celei mai mari investiţii din ţară de până atunci, evaluată la peste 1 milion de euro, Centrul Medical Unirea Bucureşti a achiziţionat o participaţie majoritară la CIM Bacău, prima clinică privată din zona Moldova, care a oferit, începând cu 2003, servicii de tomografie computerizată. După preluare, clinica a primit din partea noului proprietar alte dotări medicale de ultimă generaţie, astfel încât, în prezent, apreciază specialiştii prezenţi la inaugurare, CIM Bacău poate oferi servicii de investigaţii şi diagnostic performante, la nivel european.
Centrul Medical Unirea Bucureşti (CMU) a finalizat în februarie anul acesta procesul de vânzare a unei participaţii majoritare de 80% către fondul de investiţii Advent International. Este vorba de cea mai amplă tranzacţie de pe piaţa serviciilor medicale private din România.
Centrul Medical Unirea a inaugurat în anul 2009 cea de-a 11-a policlinică a sa în Bucureşti, iar în 2010, odată cu debutul activităţii la CIM Bacău , a şaptea clinică din ţară. Aceiaşi firmă medicală a deschis anul trecut prima bancă de celule stem cu depozitare exclusivă în România, cea de-a treia policlinică din Constanţa - CMU Avamedica, o policlinică dotată şi cu un bloc operator pentru chirurgie oftalmologică în Ploieşti, cea de-a doua policlinică din Cluj - CMU Pasteur.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Achiziţie medicală de un milion de euro Bacău, 18 ian /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU) Bucureşti a achiziţionat o participaţie majoritară la Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, în cadrul celei mai mari achiziţii din domeniul medical înregistrată, până în prezent, în România.
Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală În data de 7 decembrie 2010, Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi - demisol, pe B-dul Corneliu Coposu nr. 2A (cu acces din aleea către parcarea Unirea/ Carrefour). Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro
O hyperclinică, investiţie de 800.000 de euro, deschisă la Cluj O nouă investiţie hyperclinică care oferă pacienţilor posibilitatea de consultaţii şi investigaţii medicale pentru 24 de specialităţi a fost deschisă joi la Cluj, investiţia ridicându-se la 800.000 de euro.
Cluj: Reţeaua de sănătate Regina Maria a deschis o nouă policlinică, o investiţie de 300.000 de euro Reţeaua de sănătate Regina Maria a deschis, luni, la Cluj-Napoca, Policlinica Muzeului, o investiţie de 300.000 de euro.