Cele mai citite
 


Cluj: Noua Dreaptă clamează unitatea României şi condamnă regionalizarea
duminică, 14 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 50 de persoane, membri sau simpatizanţi ai organizaţiei 'Noua Dreaptă', au organizat duminică un miting la care s-au manifestat pentru un stat unitar şi indivizibil şi au protestat împotriva proiectului de regionalizare propus de UDMR.
Participanţii s-au adunat în faţa Monumentului Memorandiştilor din Cluj-Napoca şi au scandat 'Unitate naţională!', 'Noi suntem români!' şi 'Covasna, Harghita - pământ românesc'.
De asemenea, ei au purtat steaguri tricolore şi pancarte pe care scria 'România este stat naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil' şi 'Regionalizarea, primul pas spre dezmembrare'.
UDMR va organiza luni la Cluj-Napoca o serie de manifestări dedicate Revoluţiei de la 1848 din Ungaria, iar la acţiuni este aşteptat şi ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Colaborare româno-iordaniană în domeniul oncologic Ministrul Sănătăţii din România, Cseke Attila, a anunţat, luni, la Cluj-Napoca (centru-vest), că ministerul pe care îl conduce şi Ministerul Sănătăţii din Iordania vor încheia un nou acord de cooperare în domeniul medical.
Cseke Attila: Proiectul UDMR de reorganizare administrativă a fost aprobat de o parte a Coaliţiei Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, consideră că proiectul de reorganizare administrativ-teritorială propus de UDMR este cel pe care trebuie mers în continuare, cu atât mai mult cu cât a fost aprobat deja de Senat.
Cluj: Primul proiect educaţional universitar din România în domeniul medicinei de urgenţă, încheiat cu rezultate meritorii Peste 1.000 de studenţi din Universităţile de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş au fost pregătiţi performant, printr-un program finanţat din Fondul Social European, pentru a practica medicina de urgenţă la un înalt nivel profesional.
Ministrul Sănătăţii din Iordania doreşte reducerea taxelor universitare din România pentru studenţii medicinişti din ţara sa Ministrul Sănătăţii din Regatul Haşemit al Iordaniei, dr. Nayef Al-Fayez, a declarat, vineri, la Târgu Mureş, în timpul unei întrevederi cu preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita Emoke, că speră ca numărul studenţilor medicinişti iordanieni din România să crească dacă vor fi practicate...
Cseke Attila: Eu nu văd nicio problemă în deschiderea reprezentanţei la Bruxelles a 'Ţinutului Secuiesc' Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat miercuri seară, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, că nu vede nicio problemă cu privire la deschiderea la Bruxelles a reprezentanţei Ţinutului Secuiesc, găzduită gratuit de Casa Regiunilor din Ungaria.
Cluj: Rezultatele primului proiect educaţional universitar din România în domeniul medicinei de urgenţă, prezentate la UMF Reprezentanţi de prestigiu ai vieţii medicale din ţară şi din străinătate vor prezenta luni, în cadrul unei conferinţe care se va desfăşura la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, rezultatele derulării primului proiect educaţional universitar din România în domeniul...