Cele mai citite
 


Iaşi: Cea de-a opta ediţie a Zilelor Spitalului de Recuperare
marţi, 16 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 320 de medici şi asistenţi medicali sunt aşteptaţi să participe, în perioada 15-27 martie, la manifestările ştiinţifice organizate la Spitalul Clinic de Recuperare din Iaşi cu prilejul aniversării a 22 de ani de la înfiinţarea acestuia.
Potrivit managerul Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi, Carmen Cumpăt, este pentru prima dată când, în cadrul manifestărilor reunite sub tema 'Recuperarea multidisciplinară în afecţiunile medico-chirurgicale şi reintegrarea profesională', au loc aproape zilnic cursuri şi ateliere dedicate asistenţilor medicali.
Pe parcursul a două săptămâni vor fi organizate sesiuni de comunicări, mese rotunde şi sesiuni de postere grupate în funcţie de principalele specialităţi medicale - reumatologie, medicina muncii, ORL, pneumologie, neurologie, cardiologie şi ortopedie-traumatologie, precum şi un curs de cinci zile dedicat epilepsiei.
Lucrările ştiinţifice prezentate în cadrul Zilelor Spitalului de Recuperare vor fi incluse într-un proiect cu finanţare europeană care prevede înfiinţarea unui centru de recuperare şi reintegrare socio-profesională a persoanelor cu dizabilităţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Spitalul de Recuperare se va dota cu 10 paturi noi Conducerea Spitalului Clinic de Recuperare din Iaşi a reuşit să obţină finanţare pentru dotarea Secţiei Reumatologie cu mobilier special de spital, susţin reprezentanţii unităţii medicale.
Mureş: Proiect cu finanţare europeană nerambursabilă pentru dezvoltarea resurselor umane din domeniul medical RSC Consulting, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Recuperare Cluj şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, au lansat miercuri, la Târgu Mureş, proiectul 'EMC - Educaţie Medicală Continuă', pentru dezvoltarea resurselor umane din domeniul medical.
Iașiul, gazda conferinței pacienților cu boala Parkinson În perioada 4-5 iulie 2013, Iașiul va deveni gazda celei de-a treia ediții a conferinței „Abordarea integrată a bolii Parkinson în echipa medic-pacient-farmacist”.
Iaşi: Proiect privind înfiinţarea unui Centru de Boli Cardiovasculare;capacitatea de cazare să crească de la 130 la 400 de paturi Reprezentanţii Institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi doresc să îşi extindă activitatea, prin înfiinţarea unui Centru de Boli Cardiovasculare, astfel încât capacitatea de cazare să crească de la 130 la 400 de paturi, 40 dintre acestea fiind destinate copiilor cu astfel de afecţiuni.
Cluj: Spitalul Clinic de Recuperare a fost preluat de CJ fără nicio datorie Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a fost preluat de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj fără nicio datorie, a declarat, joi, pentru AGERPRES directorul medical al unităţii sanitare, dr. Emil Bogdan.
Iaşi: Un centru de robotică medicală va fi realizat la Spitalul de Recuperare, până la sfârşitul anului Managerul Spitalului de Recuperare din Iaşi, Carmen Cumpăt, a declarat că intenţionează să dezvolte în cadrul unităţii medicale pe care o conduce un centru de robotică medicală.