Cele mai citite
 


Mehedinţi: Proiect pentru înfiinţarea a patru substaţii de ambulanţă
marţi, 16 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi are în proiect înfiinţarea a patru substaţii, în scopul eficientizării serviciilor medicale de urgenţă în zonele aflate la distanţă de actualele staţii de salvare.
Directorul SJA Mehedinţi, Dumbrăvica Florescu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că timpul maximum de ajungere la un caz trebuie să fie de 20 minute în mediul rural, motiv pentru care s-a luat decizia organizării unor structuri pentru situaţii de urgenţă în localităţile Bâcleş, Dubova, Floreşti şi Gogoşu.
'Consiliile locale ne vor pune la dispoziţie clădirile în care vor funcţiona substaţiile respective. De asemenea, autorităţile sanitare şi judeţene vor trebui să finanţeze cu 720.000 lei activitatea lor', a precizat Florescu.
SJA Mehedinţi va pune la dispoziţia respectivelor unităţi medicale personalul necesar formării echipajelor pentru asigurarea intervenţiilor de prim ajutor şi un număr de cinci ambulanţe dotate cu echipamentele necesare salvării şi tratării prespitaliceşti a bolnavilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Salvare nouă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 5 dec /Agerpres/ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit, sâmbătă, o autoutilitară tip C, cu o valoare de circa 150.000 euro, a declarat pentru AGERPRES directorul tehnic Crişan Dumitraşcu.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: SJA a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea a patru substaţii de ambulanţă Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea unor substaţii de salvare în comunele Dubova, Gogoşu, Bâcleş şi Floreşti.
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Mehedinţi: Centru regional de intervenţii raapide şi monitorizare în situaţii de urgenţă în comuna Cireşu Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a atras suma de 941.260 de euro prin implementarea unui proiect de înfiinţare a unui centru regional de intervenţii rapide şi monitorizare în situaţii de urgenţă, obiectiv finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia.