Cele mai citite
 


Libra Bank reduce comisionul de acordare a creditelor pentru medici şi farmacişti
marţi, 16 martie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii şi farmaciştii vor beneficia de o reducere de 33 la sută la comisionul de acordare la creditele oferite de Libra Bank, prin accesarea a două noi portaluri - paginamedicală.ro şi paginafarmaciştilor.ro, ce fac parte dintr-un pachet de avantaje financiare intitulat NetAvantaj.
Potrivit unui comunicat de presă emis de Libra Bank, prin NetAvantaj, cele două categorii profesionale pot profita şi de un bonus de 0,35 la sută la dobânda standard, pe întreaga perioadă de valabilitate a depozitelor.
Totodată, la achiziţionarea unui card de debit sau credit, comisioanele lunare sau anuale de administrare sunt diminuate cu 40 la sută faţă de oferta standard a Libra Bank.
Persoanele eligibile pentru pachetul NetAvantaj trebuie să activeze în domeniul medical şi farmaceutic şi să aibă un cont de utilizator deschis pe www.paginamedicala.ro sau pe www.paginafarmacistilor.ro la momentul solicitării unui produs bancar din cadrul pachetului.
Beneficiile pachetului NetAvantaj sunt valabile până la data de 30 iunie 2010.
Libra Bank, recunoscută drept 'Banca Profesiilor Liberale', are 24 de sucursale în întreaga ţară şi răspunde nevoilor financiare a peste 5.000 de IMM-uri şi 9.000 de centre de sănătate, clinici, cabinete medicale, medici, birouri de avocatură şi contabilitate şi specialişti ai profesiilor liberale.
Notare
Comentarii
de dream
ha ha comisioane mici pt medici hai ba lasa-ne cu gargara

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrul medical Medsana oferă 10% reducere posesorilor de card de credit RBS România Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Medsana a demarat un parteneriat strategic de colaborare cu banca RBS România, potrivit căruia deţinătorii de carduri de credit RBS beneficiază de o reducere de 10% la toate serviciile medicale ale clinicii, informează centrul medical.
Cabinete medicale pentru persoanele aflate în dificultate din sectorul 6 al Capitalei Persoanele cu venituri reduse din sectorul şase al Capitalei pot apela, începând de miercuri, la serviciile a două cabinete medicale, unul de stomatologie şi unul de oftalmologie.
Franks (FMI): O reducere a contribuţiilor de asigurări de sănătate ar agrava problema sistemului sanitar din România Sistemul sanitar din România nu are nici acum suficiente fonduri, iar o eventuală reducere a contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate ar agrava şi mai mult problema, a declarat luni, la Banca Naţională a României /BNR/, şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional /FMI/, Jeffrey Franks.
Gorj: Două cabinete medicale pentru pensionari, închise din lipsa medicilor Două cabinete medicale, aparţinând Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Gorj nu pot deservi pensionarii bolnavi care nu îşi permit o consultaţie în spital sau în cabinetele particulare din cauza faptului că nu există medici care să lucreze în cadrul acestora, a declarat joi, pentru AGERPRES...
Sălaj: Cabinete medicale de familie în aproape toate comunele din judeţ Aproape toate cele 57 de comune din Sălaj au cabinete medicale de familie funcţionale, în unele cazuri existând posibilitatea venirii unui al doilea medic în comună, potrivit unei informări făcute joi de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, Ligia Marincaş.
Satu Mare: Cabinete medicale în pericol de a fi închise Un număr de 10 cabinete medicale din Policlinica Hipocrate din Satu Mare, care au 10.000 de asiguraţi, riscă să fie închise începând cu 1 noiembrie, după ce firma care a închiriat clădirea a anunţat că întrerupe contractele cu furnizorii de utilităţi.