Cele mai citite
 


Donaţie japoneză pentru Spitalul de copii 'Marie Curie'
marţi, 16 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Maria Sklodowska Curie' din Capitală va beneficia de echipamente medicale donate de Japonia.
Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de Ambasada Japoniei, marţi, va avea loc la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ceremonia de semnare a contractului de grant pentru donaţia Japoniei de echipamente medicale.
Contractul de grant va fi semnat de ambasadorul Japoniei la Bucureşti, Natsuo Amemiya, şi managerul clinicii, dr. Cătălin Gabriel Smarandache.
'Această donaţie se face în cadrul programului de asistenţă nerambursabilă 'Grant Assisstance for Grassroots/ Human Security Projects' oferit de Guvernul Japoniei. În baza contractului de grant, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Maria Sklodowska Curie' va utiliza suma totală de 62.925 de euro pentru a achiziţiona echipamente chirurgicale care vor contribui la îmbunătăţirea funcţionării Secţiei de Chirurgie Pediatrică II a spitalului. Ambasada Japoniei consideră că această donaţie va contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de tratament medical şi chirurgical în spitalele din România', precizează sursa citată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul pentru Copii 'Maria Sklodowska Curie' va beneficia de echipamente medicale donate de Japonia Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Maria Sklodowska Curie' din Bucureşti a primit o donaţie de 63.000 de euro în cadrul programului de asistenţă nerambursabilă 'Grant Assistance for Grassroots/Human Security Projects', finanţat de Guvernul Japoniei, pentru achiziţionarea de echipamente chirurgicale...
Ajutor japonez pentru Spitalul de copii 'Marie Curie' Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Maria Sklodowska Curie' din Capitală va beneficia de un ajutor din partea Guvernului Japoniei, constând în aparatură necesară modernizării unei săli de operaţii - trei electrocautere şi o lampă scialitică.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Cabinet de audiologie modern, inaugurat la Spitalul de Copii 'Marie Curie' Un cabinet de audiologie modern pentru investigaţii de auz şi reglaje la implant cohlear a fost inaugurat luni la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Curie'.
Asistenţa medicală de sărbători Asistenţa medicală de urgenţă în zilele de Crăciun (25-26 decembrie) va fi asigurată de următoarele unităţi sanitare: Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca - telefon 021/599.23.00, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar - telefon 021/318.05.22, Spitalul Clinic de Urgenţă ''Sf. Pantelimon'' - telefon 021/255...
Asistenţa medicală în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai în Capitală va fi asigurată de următoarele unităţi sanitare: