Cele mai citite
 


Mehedinţi: Serviciile medicilor din ambulatoriu au fost achitate
marţi, 16 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achitat serviciile medicilor din ambulatoriile de specialitate şi ale unităţilor spitaliceşti efectuate în trimestrul al IV-lea al anului trecut şi în ianuarie 2010.
Reprezentantul instituţiei, Radu Barbu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că de la bugetul asigurărilor de sănătate s-au alocat pentru plăţile aferente perioadelor respective 242.200 lei, fond care, deşi venit cu întârziere, a permis totuşi continuarea fără sincope a activităţilor de diagnosticare şi tratament a bolnavilor.

'În a treia decadă a lunii martie vom achita şi serviciile restante ale lunii februarie, astfel încât să nu se producă disfuncţionalităţi în sistem, iar sănătatea pacienţilor să fie pusă în pericol din lipsă de fonduri băneşti', a precizat Barbu.

CJAS Mehedinţi a plătit de la bugetul de stat, de la începutul anului şi până la această dată, reţelelor spitaliceşti şi farmaceutice din teritoriu suma de 12.848.174 lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat, în această săptămână, servicii de asistenţă tehnică şi transport al bolnavilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) în valoare de 552.000 de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES reprezentantul acesteia, Radu Barbu.
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 22 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat suma de 870.000 lei pentru plata serviciilor de asistenţă medicală, restante din anul 2009, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi societatea Bya Cris, a declarat,pentru AGERPRES, reprezentantul...
Mehedinţi: CJAS are de recuperat peste două milioane lei de la victimele unor accidente rutiere şi agresiuni Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi nu va mai deconta serviciile medicale de care beneficiază victimele unor accidente rutiere sau ale unor agresiuni.
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Peste 10 milioane de lei pentru decontarea facturilor la medicamente gratuite şi compensate Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a plătit 10,918 milioane de lei celor 46 de unităţi farmaceutice din teritoriu pentru decontarea facturilor la medicamente gratuite şi compensate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Serviciile spitaliceşti, decontate Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din judeţ suma de 4,32 milioane de lei, în a doua decadă a lunii ianuarie, a declarat marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.