Cele mai citite
 


Cel mai mic om din lume nu a mai împlinit 22 de ani
miercuri, 17 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Chinezul He Pingping - omul cel mai scund din lume /sub 75 cm/ - a decedat la Roma la vârsta de 21 de ani, a anunţat - luni - Guinness World Records, care îi autentificase recordul, potrivit AFP.
El participa la o emisiune televizată când a simţit subit dureri acute în piept. Transportat urgent la spital, chinezul a sucombat în cursul ultimului week-end, a precizat editorul britanic al Cărţii recordurilor.

He Pingping suferea de o maladie osoasă care i-a redus net creşterea, stopând-o la 74,61 cm.

'Pentru un om atât de mic, el a avut un impact enorm asupra lumii', a declarat Craig Glenday, redactor şef al Guinness World Records.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă) UPDATE 1/ Giulio Andreotti, fost premier al Italiei, a decedat la vârsta de 94 de ani Roma, 6 apr - Corespondentul Agerpres, Dana Enulescu, transmite: Giulio Andreotti, de şapte ori fost prim-ministru al Italiei, de 26 de ori ministru şi figură emblematică a fostei Democraţii Creştine, a decedat luni la Roma, la vârsta de 94 de ani, informează mass-media din Peninsulă.
UPDATE/ Giulio Andreotti, fost premier al Italiei, a decedat la vârsta de 94 de ani Fostul premier italian Giulio Andreotti, premier al Italiei în şapte mandate, a decedat luni, la Roma, la vârsta de 94 de ani, a anunţat presa italiană, citată de AFP, Reuters şi EFE.
Controversata moarte a Mariei Callas, descifrată de medicina modernă Celebra soprană Maria Callas /1923-1977/, considerată una dintre cele mai mari cântăreţe de operă ale secolului al XX-lea, a decedat din cauza unei maladii degenerative care îi afectase corzile vocale, susţin doi medici italieni specializaţi în ortofonie.
Brăila: Autopsier de medicină legală, bătut în plină stradă de rudele unui decedat Un angajat de la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vârstă de 50 de ani, a fost bătut, miercuri, în plină stradă chiar în faţa instituţiei în care lucra, de rudele unui decedat.
URGENT: Giulio Andreotti, fost premier al Italiei, a decedat la vârsta de 94 de ani Fostul premier italian Giulio Andreotti, premier al Italiei în şapte mandate, a decedat luni la vârsta de 94 de ani, a anunţat presa italiană, citată de AFP şi Reuters.
Un fost jucător de fotbal american care s-a sinucis şi-a donat creierul pentru cercetări New York, 21 feb /Agerpres/ - Fostul jucător de fotbal american Dave Duerson, care s-a sinucis joi, la vârsta de 50 ani, împuşcându-se în piept, a cerut familiei prin intermediul unui mesaj pe care l-a lăsat să-i doneze creierul pentru a fi examinat în vederea depistării encefalopatiei traumatice cronice...