Cele mai citite
 


Mehedinţi: Copii şi cadre medicale evacuate de la Spitalul Judeţean, din cauza unui incendiu
miercuri, 17 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte copii şi 15 cadre medicale au fost evacuate, marţi dimineaţa, de la etajul cinci al Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, din cauza unui incendiu izbucnit la camera de gardă a secţiei de pediatrie.
Şeful Centrului Operativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Liviu Borugă, a declarat, pentru AGERPRES, că un incendiu puternic a izbucnit în camera de gardă a secţiei pediatrie a Spitalului Judeţean în care au ars un televizor, un aparat de aer condiţionat, textile şi mobilier.
''Specialiştii noştri au stabilit că focul s-a propagat de la televizorul aprins în urma producerii unui scurt circuit. Nu au fost victime. S-a intervenit cu operativitate'', a precizat Borugă.
Potrivit acestuia, atât copiii internaţi în spital, cât şi cadrele medicale riscau să se intoxice cu bioxid de carbon dacă operaţiunea de evacuare şi aerisire a saloanelor nu s-ar fi efectuat la timp.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Cadrele medicale, timp de trei zile în grevă japoneză Cadrele medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin au intrat, luni, în grevă japoneză, a declarat pentru AGERPRES vicepreşedintele Colegiului Medicilor din Mehedinţi, dr. Radu Iman.
Mehedinţi: 50% dintre cadrele medicale disponibilizate de la spitalele Strehaia şi Vânju Mare preluate de SJU Drobeta Doar 87 de cadre medicale dintre cele 174 disponibilizate de la spitalele orăşeneşti din Strehaia şi Vânju Mare, care s-au desfiinţat începând cu 1 aprilie, au fost angajate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...
Mehedinţi: Protestul Sanitas nu a afectat activitatea SJU, susţin reprezentanţii unităţii sanitare Protestul sindicaliştilor Sanitas nu a perturbat, miercuri, activitatea de diagnosticare şi tratament a bolnavilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Managerul SJU Drobeta Turnu Severin nu participă la concurs din cauza dosarului penal Actualul manager al spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Drobeta Turnu Severin, Doina Borugă, a renunţat să mai participe la concursul pentru ocuparea funcţiei, din 28 aprilie, când îi expiră mandatul.
Mehedinţi: Protest inedit la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin Un protest inedit au declanşat, joi dimineaţa, medicii spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin, ei punându-şi pe braţul stâng o bandă tricoloră.